Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 20:56, 04 lis 2013

Izuś, może wiosenne deszcze wystarczą.....?
mnie nie pytaj, bo mi się nie udały i skutecznie siem zniechęciłam.... choć te foty, te łany tak mnie się podobają , że ehhh
Konstancja30 21:00, 04 lis 2013

anula_wn napisał(a)
no proszę jak czasem zła aura ratuje nam roślinki

na jaskrowym forum jedna ogrodniczka tupała i pufała po co wywalają cebulki (a raczej pazurki) ... jesienią ... skoro sadzi się najwcześniej od kwietnia ... no po co ... ??? ... wiosną powinni oferować ...

Anuś jak ja skończę z glebą a skończyć muszę do tego weekendu ... to manekin zostanie wzięty na warsztat ... nie mogę się doczekać ... zwłaszcza po przeczytaniu, że byłaś na górze ... i TO robiłaś ... ... ehhhhhhhh
anula_wn 21:21, 04 lis 2013

manekin siem doczekał !!!! noooo to się bedzie działo......
ano byłam "tam", bo moi panowie postanowili obejrzeć: "Gwiezdne wojny" a ten temat jest mi zupełnie (!) obcy..... ;/ więc po co miałam siedzieć i się naśmiewać a tak z wielką przyjemnością dokończyłam co nieco, rozpoczęłam co nieco (no tak już mam , ze robię kilka rzeczy na raz )

a jaskry...no fakt....jakby wiosną wystawili do sprzedaży byłoby JASNE !
a tak człowiek się nie może połapać....
Konstancja30 21:28, 04 lis 2013

anula_wn napisał(a)
manekin siem doczekał !!!! noooo to się bedzie działo......
ano byłam "tam", bo moi panowie postanowili obejrzeć: "Gwiezdne wojny" a ten temat jest mi zupełnie (!) obcy..... ;/ więc po co miałam siedzieć i się naśmiewać a tak z wielką przyjemnością dokończyłam co nieco, rozpoczęłam co nieco (no tak już mam , ze robię kilka rzeczy na raz )

a jaskry...no fakt....jakby wiosną wystawili do sprzedaży byłoby JASNE !
a tak człowiek się nie może połapać....

Anuś Adam z Nieletnią traktują ten film ... kilka filmów bo ma kilka części przecież i któreś z rzędu pokolenie na tym się kształci jak rytuał ... ja jestem z obcych ... zupełnie nie pojmuję ... a jak zobaczę Księżniczkę i te jej warkoczyki to nie mogę się uspokoić przynajmniej godzinę ... a czasami i dobę ...
anula_wn 21:34, 04 lis 2013

hahaha ! jak już ustaliłyśmy (co mnie bardzo cieszy!) w pewnych sprawach się zgadzamy uspokoiło mnie to bardzo i widać tak musi być i niech mają ci ojcowie z dziećmi "swemi" odrobinę swego świata, poza nami...dzięki temu my mamy odrobinę swego
anula_wn 21:34, 04 lis 2013

miałam pracować....................!
anula_wn 21:40, 04 lis 2013

a ja będę "przewalać" na wiosnę rabatę brzozową ! no muszę ..... M nie wie i chyba niech tak zostanie.... może nie zauważy ?
tylko jeszcze nie mam pomysłu na nią,.... pomożecie ?

brzozy zostają (oczywiście) , kosodrzewinka też, byliny też (moje jeżówki, naparstnice, ostróżki !) ,i kulki bukszpanowe....dereń też, bo choć latem "taki se" zimą ta czerwień - musi być !
wypadnie forsycja, cóż....trawa.... jakiś porządek tam potrzebny, pomysł....

mam pustkę w głowie póki co...
ale zima przede mną
Sebek 22:32, 04 lis 2013

Gwiezdne wojny też są dla mnie obce Wolę posiedzieć z Wami A z rabatą poradzisz sobie - tylko zaglądaj na Pinterest'a i wszystko zaplanujesz za chwilkę
Madzenka 23:32, 04 lis 2013

Konstancja30 napisał(a)

Anuś Adam z Nieletnią traktują ten film ... kilka filmów bo ma kilka części przecież i któreś z rzędu pokolenie na tym się kształci jak rytuał ... ja jestem z obcych ... zupełnie nie pojmuję ... a jak zobaczę Księżniczkę i te jej warkoczyki to nie mogę się uspokoić przynajmniej godzinę ... a czasami i dobę ...

Ha ha to jesteśmy trzy I jak pojąć tę wieczną miłość do coraz nowszej wersji do odtwarzania, kiedyś byly kasety, potem DVD, potem Blueray a co będzie na tegoroczne Boże Narodzenie? Co M kupi??

To samo mam z Władcą pierścieni ale przynajmniej to razem oglądamy
Milka 06:07, 05 lis 2013

I tu rewolucja