Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

BarbaraM 09:42, 05 gru 2013

Na tym ogrodowisku to same zdolniachy
AlKa 16:44, 08 gru 2013

Taktak zdolniachy i artystyczne dusze. Piekny ten Twój raj. Przeglądając wątek zachwycił mnie maj i rh, że juz niewspomne i hortensji,mega wrażenie robi. Strasznie klimatycznie u Ciebie aż chce sie kiełbski z ogniska spróbowac i poleżeć na tarasiku Pozdrawiam Alka
Joaska 11:05, 09 gru 2013

Anulka, wpadłam się przywitać i jeszcze raz serdecznie zaprosić .. zorganizujemy z dziewczynami herbatkę przy kozie
anula_wn 19:05, 09 gru 2013

Marzenko, Agnieszko, Irenko - dziękuję !
Bogda - no raczej nie mam kiedy .... no i ja się dopiero uczę.... robię to dla przyjemności (każde pół godzinki warte jest "grzechu")
anula_wn 19:15, 09 gru 2013

Ewa, dziękuję !

Danusiu, Tobie również a warsztaty super, sama obejrzałam ! bardzo załowałam w zeszłym roku, że mnie nie było z Wami

Julcia, Tobie również??? ten czas się skurczył ? a może doba zostałą skrócona i nikt nam nie powiedział ja nie wyrabiam na zakrętach..... ehhh

Juzia

Robaczku - dziękuję za odwiedziny i spacer po moim ogrodzie z Twojego opisu wydaje się nie mieć końca.... jakie to miłe ! tęsknię za wiosną i zapachami, za kolorami , za słonkiem.... brak mi szumu traw.... cienia czereśni..... ale już niebawem !
pozdrawiam i w olnej chwili zajrzę do Ciebie

Makkasiu,
trzeba dzielić czas pomiędzy obowiązki , a przyjemności nie mam na nie za dużo czasu, ale jak mam - to sprawia mi to ogromną radość ! dzieuję za uznanie

Lylly
- jak miło zatem, że się ujawniłaś ogród maleńki, ale mój ! zmienia się z roku na rok, a przede wszystkim dojrzewa. Dzięki ogrodowisku został opanowany (w miarę). Co nie znaczy, że nie planuję rewolucji na wiosnę....

Tess
- coś tam mi skapnęło z nieba a Tobie na pewno coś innego ! każdy ma jakieś zdolności ! pozdrawiam cieplutko!

Agnieszko
, ja też mam zaległości, ale kiedy to nadrobię.............nie wiem.....ściskam i dziekuję, że zajrzałaś i do mnie !

Aniu - a czy jest ktoś kto nie ma opóźnienia na O...? no Madżenka jedynie pozdrawiam !
anula_wn 19:20, 09 gru 2013

Basiu, bo to artystyczne forum prawie ! talent na talencie ja swój dopiero odkryłam i bawię się świetnie!

Alu
, rh podrosły i w maju faktycznie pięknie kwitną ! co prawda najpiękniejsza i największa mi padła i mam teraz dziurę do załatania, ale cieszą pozostałe
Limka mnie zachwyciła, choć początkowo nie wiedziałam co to i .... chciałam wywalić ....
Kolejne 4 rosną pod oknem kuchennym, niebawem liczę tam na piękną osłonę, moja samotnia się zagęszcza jeszcze tylko ciurkadełko..... leżaczek...książka.....

Asiu,
jeśli tylko będę w CK - koniecznie herbatka z Wami !!! daj tylko znać
Konstancja30 19:46, 09 gru 2013

no właśnie ... a kiedy będziesz w CK ?
anula_wn 20:31, 09 gru 2013

na święta Iza, na święta
Sebek 20:34, 09 gru 2013

Nowy awatarek To Ty na ławce?
ana_art 20:36, 09 gru 2013

a się wylegujesz na tej ławeczce