Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

bogumila 08:59, 30 lip 2011

anula_wn napisał(a)
Bogusiu, może to jak z odciskami palców?
moja znajoma z Meksyku ma dwie córeczki, ale rodziły się w Chile dla odmiany! muszę ją podpytać o ich zwyczaje
ps. na Twoim miejscu "uciekłabym" tam, gdzie ciepło i słonecznie

W tym roku jest odwrotnie...Z tymi stópkami -zaraz po urodzeniu je odciskają ,co kraj ,to obyczaj.
anula_wn 09:46, 30 lip 2011

zapomniałam wczoraj wkleić fotki mojej obramówki hakuro !
pod nią bukszpan i wrzośćce przycięłam, jak przeczytałam u Danusi , że można ! od razu ładniej
anula_wn 09:48, 30 lip 2011

a to moja róża pienna na tarasie, ma wiele pąków i szkoda mi, ze zakwitnie jak mnie nie będzie jutro jadę na mały urlop!

pienna w donicy koło tarasu też pcha się do góry! w przyszłym roku będzie piękny krzaczek

ell 10:30, 30 lip 2011

ładniutka ta biała różyczka
Matka 10:53, 30 lip 2011

anula_wn napisał(a)

Anula super

Ja mam zeszyt i kufer ze skarbami.

To tak jak ja. A co masz w kuferku?

Pierwsze obcięte włoski, pierwsze ubranko, komplet do chrztu, pierwszy smoczek, pierwszą szczoteczkę do zębów, ulubioną grzechotkę-gryzaka, yyyyy nie pamietam co jeszcze musze tam zajrzec przy okazji

ja włoski mam w tym segregatorze! ale faktycznie smoczki też mam ! i opaskę ze szpitala i ...muszę poszperać

Mam to samo jutro zrobię zdjęcie i wrzucę. A jeszcze mam butelki od mleka, które praktycznie wcale nie były używane. Moje dzieciaki mnie zamieniły na łyżeczkę

to tak jak mój ! butli wcale nie ciągnął

Ja też mam zeszyty dla Dziecioków i pudła skarbów-wkłądam tam to co Wy, oprócz tego u Hani jest Jej pierwsza lalka Agata z poobgryzanymi piętami i każdą kończyną i głową ledwo się trzymającą całości!wszyscy się o Agatę pytają!popularna lalka w naszej rodziniepowkładałam też im łąńcuszki, branzoletki, kolczyki, kt. dostali od rodziny-wszytsko opisane kto od kogo dostał-jak będą dorośli to choć będą wiedzieli od kogo i kiedy-ja nie wiem skąd mam jakieś złotości teraz
Neska 11:31, 30 lip 2011

Aniu obramówka hakuro fajna. A róża śliczna.

Jak dziś u Ciebie? U mnie od rana mżawka. Słoneczka brak.

Udanego urlopu Ci życzę. Mam nadzieję, że ze słońcem. My byliśmy nad naszym morzem i jakoś udało nam się z pogodą. Gdy nad resztą Polski lało na półwyspie helskim było słonecznie.
monteverde 11:51, 30 lip 2011

Fajna ozdoba dla Hakuro, a róża, zobaczymy jak zakwitnie, czy ma jakąś nazwę?
Martek 12:12, 30 lip 2011

To sobie pooglądałam,poczytałam .Mnie generalnie podoba się u ciebie Aniu ,bardzo ładne wszystko rozplanowane .Zdjęcia masz takie ,że tylko kłaść się na leżak i wsłuchiwać się w ptasi koncert z dobrą książką lub bez hihi
Ja również mam pamiątki i trzymam dla chłopców od kręcenia porodów włącznie (hihihi).
Szkoda ,że zaniechałam wpisów do takiego pamiętniczka ...;(Nie wiele jest tam zarejestrowane
Pozdrawiam i życzę słonecznego urlopu Aniu
anula_wn 15:02, 30 lip 2011

kochane moje na urlop jadę ale z laptopem i blueconnect'em ! będę z Wami
jak będzie padać, to nawet caly dzień

a u nas było pochmurno rano, ale teraz się rozpadało.... tzn. mży ....
kupiłam za to 3 hortensje pod okno kuchenne, bo była wyprzedaż i mam za 13 zł/szt ! ha !
tylko nie wiem czy dobre, bo tam są 2 limelight, a te też białe ale mają inne liście, większe i dużo ciemniejsze... "Hills of Snow"
sama nie wiem....ale i tak muszą poczekac do mojego powrotu!

nic już nie uda mi się zrobić przed wyjazdem
Martek 15:19, 30 lip 2011

Będą na wzajem się tulić i uzupełniać jeśli zdecydujesz je posadzić po sąsiedzku .Wypoczywaj Anno ,sama piszesz kaloszki i parasol ,laptop też trochę odsapnie Chociaż nie powiem tęsknić będę