hankaandrus_44
08:05, 26 maj 2021
Koł atki z puszek już uszykowane, szczotki do włosów wygrabione, pozysk z nich będę wieszać na płocie, mydełka pozawieszam w siateczkach tez na płocie, Corkę poproszę, żeby sierść zebrała z czesania psa, też trafi na ogrodzenie. POsypię odstaszaczem na zwierzynę od strony alejki i wzdłuż rabatek po ziemi. No i zamawiam odstraszacz solarny z ew. doładowaniem w sieci. Tyle planów na najbliższy tydzień.
A ogrodowo wysieję fasolę ozdobną/już się moczy/ wzdłuż piwoniowej rabaty, ze strony której mi jeleń wchodzi na żer. MOże zmiana widoku na mój ogród go trochę też zniechęci. Na zdjęciu niżej, od godz 12-tej po skosie do 9-tej, będą paliki z fasolą. jszcze chcę cieszyć oko piwoniami, a potem fasola śmignie po palikach, i szybko zasłoni widok na warzywnik
A ogrodowo wysieję fasolę ozdobną/już się moczy/ wzdłuż piwoniowej rabaty, ze strony której mi jeleń wchodzi na żer. MOże zmiana widoku na mój ogród go trochę też zniechęci. Na zdjęciu niżej, od godz 12-tej po skosie do 9-tej, będą paliki z fasolą. jszcze chcę cieszyć oko piwoniami, a potem fasola śmignie po palikach, i szybko zasłoni widok na warzywnik