Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika sezon 2017

Madżenie ogrodnika sezon 2017

Madzenka 12:26, 13 sty 2018

nawigatorka napisał(a)
i ich już nie ma na polecenie tego zestawu bym nie liczyła niestety ale za właścicielkę się nie wypowiadam

Jeszcze dwa nie uschły i nie zostały zjedzone przez opuchlaki
Ale za to brzozy w tym roku w miarę wyrównały swój wygląd, dwie nowe ładnie podrosły i nie odstają wysokością od swoich starszych sióstr.
Uwaga styczeń, zatem można lekko skorygować brzozy.Coś mi się wydaje, że w tym roku w lutym będzie czas na cięcie grabów
Johanka77 12:36, 13 sty 2018

Rozebrana przed chwilą
jolanka 13:38, 13 sty 2018

Madzenka napisał(a)

Jeszcze dwa zostały, ale marnie rosną. Polecam zdecydowanie bardziej azalie japońskie, są mniej kapryśne i nawet możesz lekko korygować ich pokrój.

O, to jest dobry pomysł. Muszę przesądzić azalie i nie miałam pomysłu gdzie. Rzeczywiście pod brzozami, które posadzilam jesienią powinno być bardzo dobrze. Buziaki za pomysł
nawigatorka 14:04, 13 sty 2018

nasza jodła już od dawna okrywa zadołowane doniczki trcinnika. a mniejszy okaz dzieci doniczkowy stoi na tarasie i przerobiony będzie za tydzień na zimowe bukiety na dzień babci recykling w pełni. pozdrawiam
iwonadm 16:19, 13 sty 2018

Witam w Nowym Roku, życzę samych wspaniałych i miłych chwil
Johanka77 22:38, 13 sty 2018

nawigatorka napisał(a)
nasza jodła już od dawna okrywa zadołowane doniczki trcinnika. a mniejszy okaz dzieci doniczkowy stoi na tarasie i przerobiony będzie za tydzień na zimowe bukiety na dzień babci recykling w pełni. pozdrawiam

Moja jutro idzie na gracki
tulucy 23:14, 13 sty 2018

U mnie dylematy kopczykowe więcej jak -8 nie zapowiadają, do tego co drugi dzień na +, ziemia leży i czeka, m stęka, że niepotrzebnie kupiona ale jakby jej nie było, to pewnie -15 bym miała przez tydzień
Zagajanka 20:05, 14 sty 2018

Madzenka napisał(a)

Słyszałam o ZC Musimy zatem zrobić jakieś spotkanie w marcu na otwarcie.Ale wcześniej w lutym chyba wybierzemy się na giełdę? trzeba zakupić ciemierniki do donic, hiacynty wpuścić do domu, mchem obłożyć doniczki , etc

Musimy, koniecznie musimy
przywołanie wiosny w postaci zakupów giełdowych czy w ZC musi być!
Sebek 21:32, 14 sty 2018

Dziewczyny Wy sie lepiej na Gardenię 24 lutego zgadujcie A najlepiej zarezerwujmy sobie przedział w ICC
lindsay80 00:01, 16 sty 2018

Madzenka napisał(a)

Za chwilę wyskakujemy z nasza ekipą we francuskie Alpy a w marcu planujemy jeszcze króciutkie szusowanie w Austrii. Zobaczymy jak będzie z czasem i pieniędzmi, bo tego ciągle jakiś niedostatek

haha, czasu i kasy wiecznie jest za mało

My czekamy na ferie w Dolomitach.