Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

BasiaLT 19:00, 20 sty 2019

Dopiero po fotkach widać jaki niesamowity ogrom pracy zrobiliście. Rewelacja ! Z każdym rokiem będzie coraz bujniej i piękniej.
abiko 10:52, 21 sty 2019

Kawał roboty.. chylę czoła. Niesamowite masz rozchodniki.. i te białe i czerwone.. piękne kępy Ale to już Ci mówiłam
malgorzata_s... 13:42, 21 sty 2019

Szyneczki pachną przez monitor Magnolie będą Są piękne jak się ma miejsce
Aurelllia 17:37, 21 sty 2019

Monia też na magnolię choruję tylko nie mam kompletnie pomyslu gdzie ją posadzić, żeby wyeksponowana była
Milka 17:51, 21 sty 2019

Ona się nadaje wszędzie
mikina34 13:54, 22 sty 2019

Trafiłam na wędzenie, mmmm, aż się uśliniłam
Monia, biorę się za studiowanie Twojego wątku, na pewno będę miała mnóstwo pytań więc uzbrój się w cierpliwość
Monia81 20:28, 22 sty 2019

anabuko1 napisał(a)
Ale ta twoja magnolia jest śliczne.
Taka obrazkowa .Przepiekna

Anuś to nie moja magnolka, od Irenki jest ale dzięki zdjęciom od Irenki stwierdziłam, że mus znaleźć na takie cudo miejsce no i znalazłam buziaczki

BasiaLT napisał(a)
Dopiero po fotkach widać jaki niesamowity ogrom pracy zrobiliście. Rewelacja ! Z każdym rokiem będzie coraz bujniej i piękniej.

Basieńko masz rację, ja tak w sezonie myślałam, że przez te upały niewiele się udało zrobić, ale jednak zdjęcia pokazują inaczej cieszę się, że te zmiany się dokonują, z roku na rok będzie coraz lepiej buziaczki

abiko napisał(a)
Kawał roboty.. chylę czoła. Niesamowite masz rozchodniki.. i te białe i czerwone.. piękne kępy Ale to już Ci mówiłam

Aguś rozchodniki u mnie czują się rewelacyjnie, może to miłość odwzajemniona fakt jest taki że to najmniej problemowa roślinka w naszym ogrodzie wiesz, że już mi tęskno, pocieszam się, że za niedługo wiosna
Monia81 20:32, 22 sty 2019

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Szyneczki pachną przez monitor Magnolie będą Są piękne jak się ma miejsce

Gosieńko pachną i dobrze smakują Gienie już mam, teraz przyszła chwila na kolejne piękności, żeby zaprosić do ogrodu buźka

Aurelllia napisał(a)
Monia też na magnolię choruję tylko nie mam kompletnie pomyslu gdzie ją posadzić, żeby wyeksponowana była

No myślę, że dasz radę i wymyślisz gdzie taką piękność posadzić widzę, że u Ciebie plany na ten sezon już robisz buziak

Milka napisał(a)
Ona się nadaje wszędzie

Irenka dobrze pisze
Monia81 20:36, 22 sty 2019

mikina34 napisał(a)
Trafiłam na wędzenie, mmmm, aż się uśliniłam
Monia, biorę się za studiowanie Twojego wątku, na pewno będę miała mnóstwo pytań więc uzbrój się w cierpliwość

Moniu mam nadzieję, że się nie zanudzisz jak będziesz mieć pytanka to chętnie odpowiem, działeczka wąska, ale dało się nadać temu wszystkiemu fajnych kształtów i tu podziękowania dla dziewczyn, bo bez ich pomocy nie wiem czy bym sobie tak poradziła buziaki
anabuko1 10:32, 26 sty 2019

Monia jak zima, jest u ciebie ?
Pozdrawiam