Sylwuś dziękuję udało się i z tego się cieszymy, choć nie było łatwo na początku, ale z każdym kolejnym rokiem coraz lepiej, wiesz sama jak to jest przy większych areałach
Ula lubię takie porównania, bo na nich najwięcej widać, po latach czasami nie pamięta się jak to było przed, więc czasami warto sobie przypomnieć wiesz, że zapraszamy
Marcinki ci ukopię i przygotuję, rozrastają się szybko
Haniu buziaki wielkie za Twoje słowa dylematy były i to nie małe, wiadomo, że zawsze jakiś opór człowiek ma, jak ma dokonywać zmian i ta niepewność, czy wyjdzie to dobrze, ale Ewa miała super wizję tej rabaty i za to jej serdecznie dziękuję
Asia dzięki, zapraszamy na żywo zobaczyć obiecuję sobie, że w tym sezonie do Ciebie zawitam, mam cię po drodze, więc czas najwyższy
Edytko zleciały te lata bardzo szybko, mam wrażenie, że jakoś ten czas przyspieszył, czuję się czasami jakbym w jakimś pendolino jechała. Wspomnienia dobra sprawa, fajnie w takiej pigułce zobaczyć te zmiany
Tak jest moc buziak
Magarku dziękuję z roku na rok jak rośliny i drzewa będą się rozrastać to zawsze będzie inny, bo czegoś jest więcej, coś się mocniej rozrosło, więc rabaty też będą inne i ta zmienność to mi się bardzo podoba
Lidziu dziękuję, też tak się czujemy, gdy siedzimy na tarasie, że to taki na tej ziemi nasz mały raj
Gosia cieszę się, że mogłyście zobaczyć ten nasz kawałek u mnie porządki przystopnęły, bo pogoda na nie niestety nie najlepsza, ale spokojnie zdążymy
Witaj u mnie no tak troszkę uległo zmianie zajrzę do Ciebie, bo chyba jeszcze nie byłam, daj mi tylko troszkę czasu
Patrycja dziękuję
Jola dziękuję bardzo duże wsparcie jednak miałam i mam nadal w eMusiu, myślę, że dużo dłużej by mi jednak zeszło z tym ogrodem buziaki
Ewuś dziękuję
Raz jeszcze dziękuję za wszystkie komentarze, zawsze takie opinie cieszą i wywołują uśmiech na twarzy jak ktoś potrafi docenić naszą pracę buziaki wielkie
Monika byłam jedna z pierwszych wpisujących się na twój wątek.
Kogo jak kogo ale twój wątek pamiętam jak modzilas i wsadzalas te rośliny w tzw szmatę (2017)
A teraz tak pięknie u ciebie.
Też chodzę po zmarznietym ogrodzie już by się chciało pogrzebać, ale nie da rady.
Na razie jest mróz i napadało trochę śniegu.
Pozdrawiam
Monia z przyjemnością obejrzałam wszystkie porównania. Aż trudno uwierzyć, że w tak krótkim czasie tyle się zmieniło. Mnóstwo pracy z wyszukaniem zdjęć do porównań ale przede wszystkim pracy fizycznej przy rabatach. Piękne są...
Czy mogę się uśmiechnąć w tym roku do kilku sadzonek tej szałwii?
Wreszcie mam pomysł gdzie ją posadzić.
Będzie okazja do odwiedzin