Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi 2017

Ogród Małej Mi 2017

Urszulla 12:13, 28 maj 2018

Jak u Ciebie róża Graham przy tarasie obficie kwitnie co roku? I jak długo?

A glicynia jest jeszcze?
Pszczelarnia 15:43, 28 maj 2018

Witaj poniedziałku.

16:04, 28 maj 2018
Mala_Mi napisał(a)

Tu doopa bo kupiłam ostatnią

to zupełnie nic nie szkodzi przyjdzie dzień ze i mi sie taka trafi

ale jeszcze nie mam miejsca zeby sadzaić chyba dopiero póxnym latem wyszykuje plac
chelll 21:15, 28 maj 2018

Aniu, czy gniazda nasienne piwonii trzeba wycinać?
I jeszcze, doradziłaś u mnie, żebym cięła pęcherznicę kalinolistną diablo, tylko jak? Na równo pół metra nad ziemią? Tylko przewieszające się gałęzie, czy jak? Jeśli masz chwilę, wskaż urobionej kobiecie drogę
Rench 21:32, 28 maj 2018

Mala_Mi napisał(a)

Z tego powodu odpuscilam sobie nawet warzywnik i szklarnie.... nie wyrabiam. Nie wiem co wrzucam bo nie widac na tel.

Jesoo,ja nie mogę zaglądać do Ciebie,bo i tak mam kompleksy,a ten trawnik dobija
Piwonie masz prześliczne.
Mala_Mi 07:03, 29 maj 2018

Urszulla napisał(a)
Jak u Ciebie róża Graham przy tarasie obficie kwitnie co roku? I jak długo?

A glicynia jest jeszcze?

Róże wysadziłam spod tarasu bo mi widok na oczko zasłaniała. i po przesadzeniu teraz nie może się pozbierać przez 3 lata Trzeba było wyrzucić i kupić nową.. teraz to wiem.

Glicynie rosną ,ale w tym roku kwitła tylko jedna.. coś się drugiej odwidziało

Mala_Mi 07:05, 29 maj 2018

Rench napisał(a)

Jesoo,ja nie mogę zaglądać do Ciebie,bo i tak mam kompleksy,a ten trawnik dobija
Piwonie masz prześliczne.

Z bocznej perspektywy tylko ładny od góry tragedia.. zajedź to się przekonasz.. nawóz tylko raz w tym roku dostał, chwasty i brzydka trawa się rozpanoszyły na maksa. a mrówki to kopiec na kopcu.. przestałam nawet sypać bo to bez sensu..
Ale z perspektywy jest ok Wiec patrzę na ogród z boku

JulkAd 09:22, 29 maj 2018

Mala_Mi napisał(a)

Z tego powodu odpuscilam sobie nawet warzywnik i szklarnie.... nie wyrabiam. Nie wiem co wrzucam bo nie widac na tel.

Nic nie napiszę...powzdycham sobie po cichu z zachwytu...dawno nie byłam, ale choć oko nacieszę...widoczki cudne. Za ogrom pracy w ogrodzie szacun wielki dla Ciebie Aniu, zwłaszcza że to mega duży ogród
Pozdrówka zostawiam
Krys 09:26, 29 maj 2018

Aniu bardzo dziekuje za mozliwosc obejrzenia Twojego przepieknego ogrodu na zywo i prosze !!! nie miej zadnych wyrzutow,znam bol czasu i braku czasu a Ty jestes niesamowicie pracowita osoba i stworzylas piekne miejsce dla calej rodziny.Muminki sa swietne super chlopaki zmykam na basen ,buziaki
Mala_Mi 22:23, 29 maj 2018

Krys napisał(a)
Aniu bardzo dziekuje za mozliwosc obejrzenia Twojego przepieknego ogrodu na zywo i prosze !!! nie miej zadnych wyrzutow,znam bol czasu i braku czasu a Ty jestes niesamowicie pracowita osoba i stworzylas piekne miejsce dla calej rodziny.Muminki sa swietne super chlopaki zmykam na basen ,buziaki

Dzięki za wyrozumiałość .. ale i tak kac moralny został..

I ślicznota została