Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi 2017

Ogród Małej Mi 2017

Mala_Mi 23:19, 11 kwi 2017

Kilku za klika dni zaszaleje.. jest cudna.. dla tych kilku chwil warto ją mieć..

Jeżyk gdzieś poszedł.. a ja go nie szukam.. jest wolnym zwierzakiem

I spadam do spania.. wiec proszę o wybaczenie że nie każdemu odpowiadam. Czytam wszytko

Mala_Mi 16:41, 12 kwi 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Anek pod wpływem fotek twojej nabyłam wczoraj swoją Kiku Muminki mają ekstra babcię i docenią na bank magnolie teraz cudne, z ciemiernikami mam różnie, a te botaniczne tulipanki są cudne też mam ale nie tylemacham i uciekam bo mi w święta tabun gości wpada, a tu nic nie gotowe

Już za chwileczkę już za momencik.. ale jak na razie białe szyby rano... i zimno, a ma być jeszcze zimniej
kasiek 16:43, 12 kwi 2017

Wiosna w promieniach słońca o dwa dziecięce usmiechy Zapisuje Ci codziennie na zrowie, dawkowanie dowolne, ale raczej więcej niż mniej Oczko piękne, przypominam sobie jak powiększyłam własne na wzór twojego I aleja Konstancji ...kolejna moja inspiracja
Mala_Mi 16:43, 12 kwi 2017

Bogdzia napisał(a)
Muminki w ogrodzie to najpiekniejszy widok. Fajne chłopaki , radosci masz z nimi mnóstwo.Jeżyka tez widziałam , do zimy znajdzie jakąs kryjówkę ale granulki na ślimaki nie powinny byc w użyciu.

Zobaczymy co mi ślimaki zostawią.. jak na razie nie wygląda to dobrze.. liczyłam, że mi zima pomoże z tym dziadostwem.. ale to była za słaba zima ..

Część miłków twoich ....

Mala_Mi 16:45, 12 kwi 2017

kasiek napisał(a)
Wiosna w promieniach słońca o dwa dziecięce usmiechy Zapisuje Ci codziennie na zrowie, dawkowanie dowolne, ale raczej więcej niż mniej Oczko piękne, przypominam sobie jak powiększyłam własne na wzór twojego I aleja Konstancji ...kolejna moja inspiracja

Kasiu jak zawsze kochana jesteś i masz dużó miłych słów..

Oczko i "rybak"

I w alei pierwszy rodek..

Kasiek 16:48, 12 kwi 2017

I ja dzieki Twoim fotkom mam kiku, a nawet dwie Moje juz pieknie kwitna...landryneczki ogrodowe
Czekam na pokaz u Ciebie, bedzie sie dzialo.
p.s w umnie w dzien bardzo cieplo a nad ranem przymrozki, teraz mam 22 stopnie, rano skrobalam szyby w aucie. Kiku zyja i kwitna.
Mala_Mi 16:52, 12 kwi 2017

chelll napisał(a)
Aniu, ja też (podobnie jak Sylwia) kupiłam Kiku w ubiegłym roku pod wpływem Twojej. I co, i dziady mnie oszukały, moja wiśnia kwitnie na biało i nie jest pełna Nadal kiku nie mam ... Będę cieszyć oczy Twoim okazem Proszę, ie żałuj zdjęć .

Moje wiśnie też kwitną na biało Ale na foto są czereśnie .. Wiśnie dopiero zaczynają.. i dobrze, niech czekają bo przymrozki solidne Kocham kwitnące owocowe drzewka..

Mala_Mi 16:54, 12 kwi 2017

Kasiek napisał(a)
I ja dzieki Twoim fotkom mam kiku, a nawet dwie Moje juz pieknie kwitna...landryneczki ogrodowe
Czekam na pokaz u Ciebie, bedzie sie dzialo.
p.s w umnie w dzien bardzo cieplo a nad ranem przymrozki, teraz mam 22 stopnie, rano skrobalam szyby w aucie. Kiku zyja i kwitna.

Nie wyrabiam czasowo, ale muszę koniecznie skoczyć do Ciebie z wizytą Na landrynki U nas i w dzień zimno
I widoczek na kikusię w pąkach i magnolię w pąkach..
Mala_Mi 16:56, 12 kwi 2017

Agania napisał(a)
Świetne bąble masz... A u mnie nic

O sadzeniu/dzieleniu lotosów pisz i pokaż foto jak Ci przezimowały i czy z braku czasu to warto, bo nie ukrywam, że też nie wyrabiam...fajny jeż, jak to dobrze, że go przebudziłaś niech żony szuka i rodzinę zakłada

Lotosy warto mieć... nawet jak brak czasu... muszę swoje podzielić, ale .. nie mam kiedy.. a po drugie jest zimno, a to trzeba pobawić się w błocie

Sasankom też zimno.. idę po ciepłe skarpetki.. bo w domu nie lepiej...

Margarete 17:02, 12 kwi 2017

Mala_Mi napisał(a)
Te kupiła mi Karolina i przysłała... dołożyłam im inne podobne i mam fajne pole ciemiernikowe.. cmokam z zachwytu ile razy na nie spojrzę..

I z seslerią od Magnolii... też jest piękna.. będę dzielić

I kiepskie miejscówki.. wogle ich nie widać, a takie ładne, nakrapiane

Tym się też nie podoba miejsce.. i takich mam dużo..

Moja selseria też kwitnie a z tym dzieleniem to jak ? wykopac i nożwem na pół ? juz teraz czy poczekać ?

Ciamiernikowe pole cudne
Własnie w niedziele kupiłam u Karoli jednego cudnego ciemnego ciemiernika...
Bedzie teraz moje oko cieszył.