Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi 2017

Ogród Małej Mi 2017

Mala_Mi 18:12, 26 kwi 2020

Richie napisał(a)
Aniu, susza już jest i będzie jeszcze większa. W moim rejonie w tym roku nie było śniegu i nie było deszczu oprócz mżawki i rośliny to odczuwają. Gwiazdzista kwitnie u mnie jak szalona nawet susza jej nie przeszkadza.
Ja zaraz po przekwitnięciu przycinam ją delikatnie od wielu lat i jej to nie przeszkadza. Kiku jest piękna mam podobną za ogrodzeniem u sąsiadów.
Pozdrawiam

Zawsze mówię że jesteś perfekcjonista
Mala_Mi 18:14, 26 kwi 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ania wróciłam do początków swojego wątku dla przypomnienia i trafiłam na dzień w którym się poznałyśmy i Wasz spacer po naszym "ogrodzie" Jakim cudem udało Ci się wtedy tak ładnie pokazać choc prawie nic jeszcze nie było to nie wiem, ale wiem, że dodaliście nam wtedy skrzydeł i powera do działania

Co fajne to pochwaliłam a co złe to ci powiedziałam .....
Mala_Mi 18:15, 26 kwi 2020

Agania napisał(a)
Rybusie są najpiękniejsze

Dla ciebie
hankaandrus_44 18:23, 26 kwi 2020

Jak to nic nie zrobione? A cały warzywniak, a przygotowana szklarnia, no kochana z takimi pomocnikami to w mig będzie i dokończone i szybko wyrośnie. U wszystkich tak jest Aniu, ogródkowe prace z doskoku, a chciałoby się mieć super. Dziś dosadzałam pomidory w szklarni, ale nie skończyłam, bo jeszcze bałagan nie sprzątnięty po zimie. I tak to leci. Pozdrawiam.
Iwonka 18:38, 26 kwi 2020

Mala_Mi napisał(a)
Wiśnia cudnie kwitnie..

Ania zbierasz teraz owoce ciężkiej roboty sprzed lat. Ślicznie ci się wszystko rozrosło. I z głową posadzone, magnolia, jabłonka tyle mają miejsca na pokazanie swoich możliwości. O stawie nawet nie wspominam, obłędny jest, ryb całe mnóstwo Nie narzekaj bo jest piknie psze pani
rozajerycha 18:52, 26 kwi 2020

Proszę jakie tu rzeczy się dzieją nowy warzywniaczek super sprawa.
Jak zwykle zachwycam się Aniu Twoim ogrodem.
Muszę tu zaglądać częsciej .
Pozdrawiam Pracusiu.
Katkak 19:19, 26 kwi 2020

Ania w takim domku sama bum się bawiła, bomba
Mala_Mi 23:07, 26 kwi 2020

Katkak napisał(a)
Ania w takim domku sama bum się bawiła, bomba

Poczekaj aż skończymy... z odpadów może i z odpadów, ale koronowirusowy domek będzie zajefajny Chłopaki dziś pojechały pierwszy raz od daaaaaawna poza najpierw ich mieszkanie w bloku a od miesiaca u mnie.. i stwierdzili, ze ledwo weszli do auta to już tęsknili by wracać . Lepszego komelementa nie mogłam się spodziewać

Zwariowani, charakterni, ale genów nie oszuka... poza tym są kochani.. czym są dłużej tym bardziej ich kocham.. z ich wadami i zaletami. Muszę trochę pokrzyczeć ,bo inaczej by mi na głowę weszli a z ogrodu nic by nie było Jak to powiedziała sąsiadka... latanie tam gdzie nie wolno to jak jazda na nartach poza trasami.. Cholerka.. ten argument do mnie przemawia.. ... żeby tylko te rosłiny nie kosztowały trochei nie wymagały czasu na urośniecie.. to bym dał latać gdzie chcą.. Niestety muszę trzymać dyscyplinę
Jak Igusia? Zapraszamy,,

Mala_Mi 23:17, 26 kwi 2020

rozajerycha napisał(a)
Proszę jakie tu rzeczy się dzieją nowy warzywniaczek super sprawa.
Jak zwykle zachwycam się Aniu Twoim ogrodem.
Muszę tu zaglądać częsciej .
Pozdrawiam Pracusiu.

Nigdy mnie tak praca nie cieszyła..szkoda tylko że nie przekłada się to na pinionki jak mówią dzieci
I coś na chybił trafił..
Mala_Mi 23:21, 26 kwi 2020

Iwonka napisał(a)

Ania zbierasz teraz owoce ciężkiej roboty sprzed lat. Ślicznie ci się wszystko rozrosło. I z głową posadzone, magnolia, jabłonka tyle mają miejsca na pokazanie swoich możliwości. O stawie nawet nie wspominam, obłędny jest, ryb całe mnóstwo Nie narzekaj bo jest piknie psze pani

Zjadło posta,.
Starszy interesuje się ogrodem...z nazw się często śmieje. Rodzice robią wielkie oczy z zainteresowania w starszego wnuka. a ja widzę nadzieję że ktoś może po mnie odziedziczy ten ogród ❤️❤️❤️❤️