Daria
mam nadzieję ,że będzie tak ,jak mówisz
porządki wiosenne trochę mnie przerażają ....wczoraj przeszłam się po ogrodzie posprzątać po psie i przy okazji pooglądałam sobie, ile czeka mnie pracy -trawy połamane,głowy hortensji fruwają wszędzie itp itd, a chwasty nic sobie z zimy nie zrobiły -jest ich pełno ..
..no nic .....powoli się to jakoś ogarnie ,byle zdrowie dopisało
jak narazie zaczęłam wysiewy pelargonie już wschodzą ,petunie nic,papryka nic .....wczoraj jeszcze 6 ziarenek bakłażana wysiałam .....oglądam na Yt filmiki i na nich się troszkę wzoruję z sianiem i od Kasi Bell... słucham podcastów....czekam na książkę szefowej o warzywnikach ....... z warzywami to jeszcze nie mam doświadczenia ,a bardzo chcę mieć swoje warzywka ,tym bardziej ,że miejsce na nie mam
Buziaki
No i tak topniało co dziennie troszkę, a potem jak Halny zawiał to już nie było dużej wody, wszystko się jeszcze mieści w rowie pod lodemBiałego w okolicy już mało, ale mój ogród północna wystawa, sporo jeszcze leży.
Basiu dziękuję
u mnie dziś deszcz i deszcz ze śniegiem pada -pogoda do bani ,więc siedzę i nadrabiam forum
Miłego dnia
to jest największy minus takiej pogody ....a moja dodatkowo do domu przynosi to całe błoto-non stop muszę łapy myć
Sylwia u mnie już ani grama śniegu ..... nawet nie chce mi się ubrać,taka dziś smętna pogoda
zmobilizowałam się rosół wstawić i szukam dobrej energii na forum
Buziaki