Magda zdrowie najważniejsze, nie zapowiadają na razie nagłego wybuchu wiosny a raczej jeszcze trochę sobie poczekamy. Wszystko nadgonisz, ja niby zdrowa a też siedzę na czterech literach bo pogoda nie pozwala
Wszystko zrobisz na spokojnie, nic nie goni, póki co zimno, jak dzien sie jeszcze wydłuzy i będzie cieplej ( koniec marca/ kwiecien) to zobaczysz jak się nadgoni robotę
Tymczasem zdrowiej kochana i tak jest zimno,więc nie aż taki ból, że się nie robi w ogrodzie , no nie ?
Madzia to planuj, bo jak by co jeszcze masz czas plany pozmieniać lub dopracować w detalach. Ja wczoraj pod ciemiernika na rabacie cztery dołki kopałam , gdzie nie grzebłam to już cos rosło, skleroza, a miałam plany ciemierników tam nadosadzać ....tylko gdzie jak wszędzie coś rośnie
naprawdę nie mam ciśnienia na pracę jak jest tak zimno ….nic mnie nie goni ,a sama też już wiele odpuszczam ………
…. przynajmniej na razie ,bo nie mam siły robić hihi
oglądam sobie fotki roślin ,które mam -ich wysokości -żeby jakoś piętrowo je spasować …. itp. itd. …..i leżę pod kocykiem z gorącą herbatką obok ….
Najważniejsze, że są plany, wiesz co i jak a teraz zdrowiej, bo się jeszcze więcej doprawisz, a pogoda w kratkę, u nas całe dnie pada deszcz, nawet teraz.