Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Aurelllia 21:02, 02 kwi 2019

Woooow ale rewolucja Skrzynie super teraz wyglądają
sylwia_slomc... 21:05, 02 kwi 2019

Madzia bardzo dobrze te skrzynie wyglądają i kratki też, widzę, że kącik ogrodniczy już powstajeNapracowałaś się, ale efekt jest
Magleska 21:53, 02 kwi 2019

Aurelllia napisał(a)
Woooow ale rewolucja Skrzynie super teraz wyglądają

Aurelia dziękuję

Magleska 21:54, 02 kwi 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Madzia bardzo dobrze te skrzynie wyglądają i kratki też, widzę, że kącik ogrodniczy już powstajeNapracowałaś się, ale efekt jest

Sylwuś narobiłam się jak wół ….ale już coraz bliżej skończenia ,więc powolutku coś widać mówisz ,że z kratkami dobrze ....cieszę się
Gosiek33 06:54, 03 kwi 2019

Podziwiam porządek nawet w czasie przebudowy. Ale zawsze trochę narzędzi i innych ogrodowych pomocy w ogrodzie być musi. Chyba, że ogród masz tylko do podziwiania.
Rodek w kwiatach! Tydzień temu byłam w szkółce gdzie kwitną już rodki ale takie stare rosnące w zacisznym miejscu
wiklasia 08:50, 03 kwi 2019

Magleska napisał(a)

Ten zagajniczek to będzie hicior
Kawa 10:47, 03 kwi 2019

Magda no super ci to idzie. a pobojowisko po skrzyniach musi być przecież to normalne, ogrniesz i sladu nie będzie
psica śliczna
u mnie wstawiłam dla ciebie mojego
Magleska 19:26, 03 kwi 2019

Gosiek33 napisał(a)
Podziwiam porządek nawet w czasie przebudowy. Ale zawsze trochę narzędzi i innych ogrodowych pomocy w ogrodzie być musi. Chyba, że ogród masz tylko do podziwiania.
Rodek w kwiatach! Tydzień temu byłam w szkółce gdzie kwitną już rodki ale takie stare rosnące w zacisznym miejscu

Gosiu ogród mam do wszystkiego i dla wszystkich musi być i co podziwiać ,tak samo musi być zieleninka do zupy i pies też ma swoje prawa

a porządek lubię mieć ,choć jeszcze nie mam tak jakbym chciała ale pomalutku ….

ten rodek jako pierwszy zawsze zaczyna później po kolei inne kolory na tej skarpie królują
Magleska 19:31, 03 kwi 2019

wiklasia napisał(a)

Ten zagajniczek to będzie hicior

Wiklasiu nie wiem ,czy będzie hicior chciałam bardzo zagajnik ,ale ,żeby był trochę inny niż u dziewczyn …..dlatego takie kolory tam wybrałam dosadzone tam są krwawniki żółte ,kremowe i trojeść bulwiasta ( z niej to tylko małe patyczki widać -takie sadzonki mi przysłali )ciekawe czy wyrośnie i czy w ogóle zakwitnie w tym sezonie ….jeszcze muszę powysadzać kwiaty w kolorach różu i fioletu -bo w nim ma być brąz,pomarańcz,żółty,biały
….
same maleństwa tam na razie
Magleska 19:35, 03 kwi 2019

Kawa napisał(a)
Magda no super ci to idzie. a pobojowisko po skrzyniach musi być przecież to normalne, ogrniesz i sladu nie będzie
psica śliczna
u mnie wstawiłam dla ciebie mojego

Widziałam ale cudo ….i taki jeszcze szczeniakowaty ,a już duży wymiziaj go za mnie ,uwielbiam owczarki

wróciłam z pracy niedawno i w przedogródku przywitały mnie kwiatki- nie mogłam się oprzeć i wyszłam 2 fotki strzelić ech -jutro znowu do pracy ,a taka ładna pogoda ….