Podziwiam porządek nawet w czasie przebudowy. Ale zawsze trochę narzędzi i innych ogrodowych pomocy w ogrodzie być musi. Chyba, że ogród masz tylko do podziwiania.
Rodek w kwiatach! Tydzień temu byłam w szkółce gdzie kwitną już rodki ale takie stare rosnące w zacisznym miejscu
Magda no super ci to idzie. a pobojowisko po skrzyniach musi być przecież to normalne, ogrniesz i sladu nie będzie
psica śliczna
u mnie wstawiłam dla ciebie mojego
Wiklasiu nie wiem ,czy będzie hicior chciałam bardzo zagajnik ,ale ,żeby był trochę inny niż u dziewczyn …..dlatego takie kolory tam wybrałam dosadzone tam są krwawniki żółte ,kremowe i trojeść bulwiasta ( z niej to tylko małe patyczki widać -takie sadzonki mi przysłali )ciekawe czy wyrośnie i czy w ogóle zakwitnie w tym sezonie ….jeszcze muszę powysadzać kwiaty w kolorach różu i fioletu -bo w nim ma być brąz,pomarańcz,żółty,biały
….
same maleństwa tam na razie
Widziałam ale cudo ….i taki jeszcze szczeniakowaty ,a już duży wymiziaj go za mnie ,uwielbiam owczarki
wróciłam z pracy niedawno i w przedogródku przywitały mnie kwiatki- nie mogłam się oprzeć i wyszłam 2 fotki strzelić ech -jutro znowu do pracy ,a taka ładna pogoda ….