Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 21:16, 31 mar 2019

Monia81 napisał(a)
No Madzia wyszło bardzo fajnie, ale będziesz miała bliziutko, żeby po zieleninkę wyskoczyć fajnie to wszystko wygląda, i te ułożenie skrzyń wygodne, ależ na pełnych obrotach wchodzisz w sezon buziaczki

Monia o to mi chodziło ,żeby w kapciach ,lub boso pobiec po koperek ,czy szczypiorek cieszę się ,że Ci się podoba

na dole chcę tylko ozdobny ogród ….cały czas zastanawiam się na oczkiem wodnym....nawet dziś oglądałam gotowe formy w LM ……

tylko czy sama dam radę go wkopać ?....hmmmm

buziaki
Magleska 21:18, 31 mar 2019

abiko napisał(a)
Aaa tutaj te skrzynie wylądowały. I chyba lepsze miejsce dla nich
Ale Ty masz tam porządek.. jej..pozazdrościć

porządeczek dziś zrobiłam ciiii schowałam się za drzewem i sprzątałam

Aga jaka głębokość ma Twoje oczko ? Rybki Ci bez problemu przeżywają ?
eVka 23:14, 31 mar 2019

Ale świetny zakątek warzywny, równiutko i czyściutko tam masz. Ładnie wyglądają białe skrzynie przy ciemnych płytach i grysie. To bazalt?
DorKa 10:26, 01 kwi 2019

Madzia przeniesienie warzywnika to był świetny pomysł. Wszystko pod ręką a dolny ogród pozostaje tylko do podziwiania. A teraz z nowym zagajnikiem to już miodzio. Oczko wodne świetny pomysł i kto ma dać radę go zrobić jak nie superwoman ? Trzymam kciuki!
Makusia 12:55, 01 kwi 2019

Magda, Ty to jesteś pomysłowy Dobromir- zaanektować półeczko-szafeczkę- świetny pomysł- jeszcze powiedz, że jest na kółkach

A te skrzynie Twoje- no bajka po prostu!!!
mikina34 15:01, 01 kwi 2019

Ale się przyskrzyniłaś Madziu pięknie to wygląda, można z okna koperek zrywać Trochę bałaganu musi być, widać, że się pracuje
Magleska 15:14, 01 kwi 2019

effka napisał(a)
Ale świetny zakątek warzywny, równiutko i czyściutko tam masz. Ładnie wyglądają białe skrzynie przy ciemnych płytach i grysie. To bazalt?

Ewa dziękuję …..a kamyczek -to zwykły drobny kliniec
eVka 15:17, 01 kwi 2019

Magleska napisał(a)

Ewa dziękuję …..a kamyczek -to zwykły drobny kliniec

Kliniec ale z jakiego kamienia? Granitowy jest jasny, więc to mi wygląda na bazaltowy
Magleska 15:19, 01 kwi 2019

DorKa napisał(a)
Madzia przeniesienie warzywnika to był świetny pomysł. Wszystko pod ręką a dolny ogród pozostaje tylko do podziwiania. A teraz z nowym zagajnikiem to już miodzio. Oczko wodne świetny pomysł i kto ma dać radę go zrobić jak nie superwoman ? Trzymam kciuki!

Dorka cieszę się ,że Ci się podoba jestem zadowolona z tej decyzji ,chociaż roboty mam teraz od groma -znowu

o oczku nadal intensywnie myślę ,czy na pewno chcę i czy pies nie będzie mi czasem częstych kąpieli zażywać
Magleska 15:20, 01 kwi 2019

effka napisał(a)

Kliniec ale z jakiego kamienia? Granitowy jest jasny, więc to mi wygląda na bazaltowy

Ewa nie mam pojęcia 6 dych za tonę ...najtańszy