Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 22:02, 06 kwi 2019

Wiolka5_7 napisał(a)

Dzięki mam nadzieję,że dotrze... super podlało roślinki,które przesadzałaś

właśnie ...trzeba jakiś plus znaleźć przynajmniej przesadzone roślinki dostały porządnie pić -ale za to ta wykopana ziemia zrobiła się breją i jest jeszcze brzydziej ….a panowie dopiero w środę będą ….ech ….trzeba uzbroić się w cierpliwość

….na szczęście mam tylko do wsadzenia skrzynkę sadzonek ice dance ,bergenie-z 5 sztuk( nie wiem ,gdzie je dać ) ,truskawki( do skrzyni warzywnej ) i choiny kanadyjskie( na drugą działkę -chyba ) -więc lista roślin wykopanych coraz krótsza ….

a i do przesadzenia zostały kwiatki ze zmniejszonej rabaty ….
jak jutro będzie ładnie-to idę po cichutku coś robić trudno ,że Niedziela -w tygodniu znowu nie będę mieć kiedy działać

Magleska 22:03, 06 kwi 2019

SlonecznyOgrod napisał(a)
Obserwowałam radary opadowe widziała, że deszczyk tam mógł u Ciebie padac, no to wspaniale bo w całej Polsce słychać o suszy.

Daria sprawdziła się pogoda ….więc ogrodowo mój dzień nie wypalił ale podlało porządnie -jakiś plus jest
może jutro coś po cichutku podziałam
Miłej Niedzieli
Kasiolaaa 22:05, 06 kwi 2019

Madziu to prawda jeszcze duzo pracy przed tobą ale tez juz ile za Tobą skrzynia zarowno i ich nowe miejsce mega mi sie podobają jest tak ladnie tyle roslinek juz kwitnacych poprostu bajka ❤
Magleska 22:11, 06 kwi 2019

Kasiolaaa napisał(a)
Madziu to prawda jeszcze duzo pracy przed tobą ale tez juz ile za Tobą skrzynia zarowno i ich nowe miejsce mega mi sie podobają jest tak ladnie tyle roslinek juz kwitnacych poprostu bajka ❤

Kasiu dziękuję do bajki to jeszcze trochę ..ale faktycznie ,te kwitnące już mnie cieszą bardzo ….a bałagan ogarnę kiedyś w końcu
Buziaki
Wiolka5_7 22:13, 06 kwi 2019

Magleska napisał(a)

właśnie ...trzeba jakiś plus znaleźć przynajmniej przesadzone roślinki dostały porządnie pić -ale za to ta wykopana ziemia zrobiła się breją i jest jeszcze brzydziej ….a panowie dopiero w środę będą ….ech ….trzeba uzbroić się w cierpliwość

….na szczęście mam tylko do wsadzenia skrzynkę sadzonek ice dance ,bergenie-z 5 sztuk( nie wiem ,gdzie je dać ) ,truskawki( do skrzyni warzywnej ) i choiny kanadyjskie( na drugą działkę -chyba ) -więc lista roślin wykopanych coraz krótsza ….

a i do przesadzenia zostały kwiatki ze zmniejszonej rabaty ….
jak jutro będzie ładnie-to idę po cichutku coś robić trudno ,że Niedziela -w tygodniu znowu nie będę mieć kiedy działać

Środa już nie daleko
To fajnie,że już coraz mniej roslin do wsadzenia
To mam nadzieję,że podziałasz jutro
SlonecznyOgrod 22:27, 06 kwi 2019

No to Tobie również miłej niedzieli, żebys miała ładną pogodę.

Do środy juz blisko i będziesz miała juz to skończone.
A przesadzanie to ono i za miesiąc i za dwa będzie to juz pikuś
kaz742011 23:14, 06 kwi 2019

Dobrej pogody na niedzielę życzę. U mnie dzisiaj do popołudnia było ładnie . Udało się coś tam podziałać. Pod wieczór rozsypałam nawóz na trawnik i zaczęło padać . Nie powiem że mnie to nie cieszy .
basia3012 23:17, 06 kwi 2019

Obejrzałam Madziu Twoje zmiany w ogrodzie. Cieszę się, że tak wszystko idzie jak trzeba. Panowie przyjdą to skończą i będzie od razu lepiej. Można wtedy uporządkować resztę.
Wiosna już zawitała do Ciebie na całego.
U nas dzisiaj pogoda była bardzo, bardzo super. Uporządkowałam skrzynki na opasce wokół domu, był taki bajzel, że hej. Jutro porobię zdjęcia to pokażę te skrzyneczki.
Ja, w niedzielę jak mam coś do zrobienia to działam i koniec.
Słońca jutro Madziu życzę.
sylwia_slomc... 23:24, 06 kwi 2019

U nas też w końcu troszkę popadało, ufff
kerii 01:50, 07 kwi 2019

Macham niedzielnie u nas też popadało już wczoraj wieczór trawę pomoczyło i wygnało mnie z ogrodu zła byłam bo mi pół metra obrzeża zostało do przekopania no ale na pogodę nie poradzisz a dziś prawie skończyłam przycinanie świerków jak deszcz zaczął padać i posprzątać nie zdążyłam ale co tam deszcz potrzebny bo sucho bardzo.