Kasiu śliczny jest ,bardzo lubię pierisy -one u mnie bezobsługowe
jeszcze mam takiego z czerwonymi końcówkami
Magnolka w pełnym rozkwicie
i szał tulipanowy ...nie zamierzam ich wykopywać ,więc trzeba uwiecznić ,bo nie wiadomo ,czy jednoroczny
Marta nie przepraszaj …. skrzynie robione samemu-drzewo 4 metrowe na wpust kupowane -wkład z czarnej foli do fundamentów …. i jak na razie się trzymają ….w środku mają wzmocnienia z kantówek i nie stoją na gołej ziemi ,tylko na kostkach betonowych ….mam je 3 sezon i nie zauważyłam ,żeby coś się z nimi działo -pomimo ,ze co roku przestawiane gdzie indziej …
.jedynie muszę je pomalować ….
w oddali arystokratki ruszają
kawałek nowej ścieżki ….kurczę tyle betonu dali ,że nie wiem ,czy mi cokolwiek między płytami będzie chciało rosnąć ….
a po drugiej stronie na Święta zostaje nie ogarnięte ...trudno
tu będzie kolejna ścieżka w rabacie
Kochani Dla Wszystkich razem i Każdej z osobna Życzę Mocno.. Zdrowych Spokojnych Świąt Wielkanocnych ..Smacznego Jajka i Mokrego Śmingusa Dyngusa
oby nam Zdrowie dopisywało ,roślinki rosły ,ogrody cieszyły i wszelkie problemy omijały nas z daleka
Buziaki dla Was
u mnie z dekoracjami słabo ….jakoś za szybko mi ten czas ucieka ,zostawiam tylko kwiatuszki w wazonie
stroik zrobiony przez córcię
i jeszcze moja psinka w swoim miejscu przelotowym -coby tytułowy wilk był
Madziu pięknie masz i te góry na horyzoncie przepięknie . Cudowne miejsce.
Masz dużo tulipanów posadzonych. Skarpa pod domem widać że już swoim życiem żyje nic nie dodawaj.
Ja uważam, że mój skalnik najładniejszy wiosna jak gdzie nie gdzie rośliny kwitną a górują kamienie jak są zasłonięte to nie dobrze.