Madziu świeże kwiaty w wazonie robią ogromną robotę W tym roku Święta nieco później i czuć je najbardziej w przyrodzie i w naszych ogrodach. Wszystko coraz szybciej budzi się do życia... Przed nami najpiękniejsza pora roku, soczyście kolorowa i dająca nadzieję. Takiej nadziei życzę Tobie i twoim bliskim. Czytałam o pożegnaniu Babci, przytulam mocno Kochana. Dużo siły ci życzę!!!
Widzę, że w ogrodzie ogromne zmiany... Fajnie, że przeniosłaś skrzynie, moja pedantyczna natura lubi taki porządeczek Podobają mi się uporządkowane zakątki, dużo roboty za tobą, ale efekt mówi sam za siebie, że warto! Całuję raz jeszcze i do szybkiego zobaczenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
Iwonka fajnie Cię widzieć
dziękuję Kochana za tyle miłych słów -cieszę się ,że zmiany Ci się podobają
mam nadzieję ,że niedługo się zobaczymy ,a tymczasem życzę mocno Spokojnych Świąt
Madziu, pooglądałam wszystkie Twoje zmiany w ogrodzie. I powiem, że cudnie jest. Tulipany w białych skrzyniach prze-pię-kne.
Miłego świętowania jeszcze życzę.
Kasiu Pierwszy dzień zleciał -jeszcze smutno ,ale zorganizowaliśmy sobie czas fajnie -najpierw wspólne śniadanko ,później wizyta na cmentarzu ,spacerek w parku i odwiedziny u rodzinki ….a popołudnie leniwie w ogrodzie
Jutro mamy w planie do Zoo pojechać po Kościele …
bardzo smutno bez Mamy ,ale trzeba żyć dalej ….dobrze ,że są dzieci,więc jest mobilizacja ,aby szukać normalności …..
Miłego dalszego świętowania Ci życzę
nacykałam fotek po południu ,to pozamęczam nimi
tulipany bardzo mnie teraz cieszą …….nie wiadomo ,czy w przyszłym sezonie będą takie ,więc obfocone z każdej strony
tego chwasta przed kamieniem nie widzisz ,prawda
do białych i żółtych dołączyły pomarańczowe -są prześliczne