Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

anabuko1 21:56, 17 kwi 2019

Magleska napisał(a)

Dziękuję bardzo bardzo ....kloniki uwiebiam i mam ich sporo
fotki dzisiejsze na ukończeniu

kawałek obrzeża dziś zrobili ...,może jutro uda im się skończyć

ładnie, bardzo ładnie u Ciebie

Magleska 22:03, 17 kwi 2019

mrokasia napisał(a)
Tak patrzę na zdjęcia z frontu i podziwiam tulipany w skrzyni i ławeczkę. I dochodzę do wniosku, że te białe mebelki i skrzynie bardzo ładnie wyglądają. Nie malowałabym.

Magnolka śliczna, a kloniki - ach!!!

Kasiu cieszę się ,że Ci się podoba

-dziewczyny-Sylwia i Anitka też mnie przekonały ,że biały dobrze wygląda - i teraz Ty też zostaną białe ,a wprowadzę dodatkowo trochę koloru pasującego do okien i maty wiklinowej -jeszcze nie wiem co ….może wianek ,może gałęzie ,a może rdzawe dodatki ….
Magleska 22:05, 17 kwi 2019

SlonecznyOgrod napisał(a)
Magda super masz fotkę
Dobrze, że Sylwia Cię uchwyciła w kadr

Daria Sylwia dużo więcej tych kadrów ze mną ma ,ale zakazałam dawać hihi -bo zmęczona ,nie uczesana ,w stroju mało wyjściowym -w kapciach ,dresie i sweterku wujka …..mówiłam ,żeby nie straszyła dziewczyn
Magleska 22:07, 17 kwi 2019

anabuko1 napisał(a)

Ania ….dziękuję bardzo bardzo ........ja u Ciebie bywam po cichutku -poprawię się
sylwia_slomc... 22:10, 17 kwi 2019

Magleska napisał(a)

Daria Sylwia dużo więcej tych kadrów ze mną ma ,ale zakazałam dawać hihi -bo zmęczona ,nie uczesana ,w stroju mało wyjściowym -w kapciach ,dresie i sweterku wujka …..mówiłam ,żeby nie straszyła dziewczyn

No nie wiem nie wiem po Twoim opisie to ja nie wiem czy na fotkach nie lepiej wyszłaś niż przeczytają
Magleska 22:18, 17 kwi 2019

Sylwia hihi ...teraz to dopiero wyobraznia będzie pracować ….no cóż ….nie jestem idealna …..

a dziś znowu zrobili spory kawałek -już mi się podoba ….a ja po pracy zryłam kawałek rabaty -i nie mam co tam posadzić …..musze do Ciebie na kradzież się wybrać
kaz742011 22:23, 17 kwi 2019

Wejście pięknie się prezentuje . Ławeczka i dopasowane do niej donice wyglądają obłędnie. Oczywiście reszta nie odstaje .
sylwia_slomc... 22:24, 17 kwi 2019

Magleska napisał(a)
Sylwia hihi ...teraz to dopiero wyobraznia będzie pracować ….no cóż ….nie jestem idealna …..

a dziś znowu zrobili spory kawałek -już mi się podoba ….a ja po pracy zryłam kawałek rabaty -i nie mam co tam posadzić …..musze do Ciebie na kradzież się wybrać

Już niedługo MadziuJak po świętach rabaty ogarnę z chwastu i oczko wydłubiemy na bank spotkanko i oblewanie wszystkiego trzeba robić
Kasia_CS 23:40, 17 kwi 2019

Powiem Ci, że wejście do domku w bieli baaaardzo mi się podoba! Cud miód i te tulipki w skrzyniach boskie

A co to za kwitnący na biało krzaczek?

Magleska napisał(a)

Kasiolaaa 03:09, 18 kwi 2019

Madziu cud miod i orzeszki juz niewiem ile moge Cie wychwalac piekniuchno u Ciebie a co bedzie na nowej dzialce tylko sad ?