Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Kasiolaaa 22:08, 11 sie 2017

Ale lawenda pieknaaaa
eVka 22:08, 11 sie 2017

Witam się w ogrodzie z wilkiem i zaczynam czytać. Extra skarpa skalniakowa, marzenie mojego taty
Pozdrawiam deszczowo z Wrocławia☔⚡
Johanka77 22:15, 11 sie 2017

Magleska napisał(a)

Dziekuje za odwiedziny
Dla Ciebie

Dziękuję
Boska!
Magleska 23:15, 11 sie 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Ale lawenda pieknaaaa

Lawenda dziekuje wraz ze mną
Magleska 23:19, 11 sie 2017

Johanka77 napisał(a)

Dziękuję
Boska!

Mi się też podoba , ale to niestety nie moje dzieło ogrodnicy robili skalniak ,trawnik i skarpę z rodkami ( miałam kontuzję barku w tamtym czasie,więc te kamory ,ich układanie i nasadzenia zrobili fachowcy ) ....cała reszta już własnymi rękami ,
Magleska 23:20, 11 sie 2017

effka napisał(a)
Witam się w ogrodzie z wilkiem i zaczynam czytać. Extra skarpa skalniakowa, marzenie mojego taty
Pozdrawiam deszczowo z Wrocławia☔⚡

Witam pozdrawiam również cieszę się ,że skalniak się podoba
eVka 00:42, 14 sie 2017

Magda przeczytałam od deski do deski, Ty chyba na jakiś dopalaczach jedziesz kobieto! Tyyyyle roślin w tak krótkim czasie? Rewelacja widać, że kochasz ogród i jesteś mega pracowita.
Umbrowa to ideał, moje klimaty. Na hortensjowej tam super ale dosyć ciasno, na razie możesz zostawić ale za rok będziesz przesadzać .
Skrzynie też takie planuje, sami zbijaliscie? Czytałam, że deski malowałaś więc chyba tak.
SlonecznyOgrod 12:39, 14 sie 2017

Fajna rabata powstała pod matą i już jest gęsto, jak się rozrośnie to będzie wow.
Magleska 22:11, 14 sie 2017

effka napisał(a)
Magda przeczytałam od deski do deski, Ty chyba na jakiś dopalaczach jedziesz kobieto! Tyyyyle roślin w tak krótkim czasie? Rewelacja widać, że kochasz ogród i jesteś mega pracowita.
Umbrowa to ideał, moje klimaty. Na hortensjowej tam super ale dosyć ciasno, na razie możesz zostawić ale za rok będziesz przesadzać .
Skrzynie też takie planuje, sami zbijaliscie? Czytałam, że deski malowałaś więc chyba tak.

Na dopalaczach to nie ..., czasem na redbulach dziekuje za miłe słowa
Faktycznie na hortensjowej gęsto ,ale jak przytyją ,to rozsadzę - muszę mieć co robić .....
Skrzynie samemu zbijane - deski z tartaku 4 metrowe ( dlatego mają 2 na 1 metr -żeby odpadów nie było ) ,w środku kantówki i wkręty ,folia i siatka na krety
Magleska 22:12, 14 sie 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)
Fajna rabata powstała pod matą i już jest gęsto, jak się rozrośnie to będzie wow.

Dziękuję mam taką nadzieję ,że się ładnie rozrośnie