Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Kasiolaaa 07:17, 08 sie 2017

Ja tez musze trawy jakies kupic napewno the beatles Madziu czekam na fotki z trawkami
MirellaB 07:33, 08 sie 2017

Czytam o trawach. The Beatles mam i tragedii z rozłażeniem się jej nie ma, ale w tym miejscu u Ciebie nie bardzo by pasowała.
Proponuję Carex ID, Irish Green, Montana, Everillo, Everlime, Remota, a może rozplenice niskie odmiany Little Bunny.
Wszystko zależy od tego co masz dostępny w ofercie na miejscu.
paulina_ns 08:04, 08 sie 2017

Madziu Ty jak zawsze działasz ekspresowo zaglądam do Ciebie zastanawiasz się nad trawami, jestem drugi raz trawy już są posadzone hihi. Mi też beatlesy się podobają i zastanawiam się, czy je nie dać przed phantomami, ale to decyzja jeszcze do przemyślenia
lutroja 08:36, 08 sie 2017

u mnie carexy:
Ice Dance, super jest,
Evergold średnio rośnie, po zimie ciężko odbija )
dostałam też taką Irisch Green w prezencie i jest też bardzo ładna taka intensywna zieleń;
Amazon Mist to przewieszające się kępy z długimi włosami , rośnie bezproblemowo,
i teraz posadziłam Lady Sunshine zielone z żółtymi obramówkami, zobaczymy jak po zimie się utrzyma
Siderosticha to gruba trawa rozłogowa ale kolor ma cudny - jasno zielony i liczę że zadarniająco mi się rozrośnie

i tyle co pamiętam z turzyc u siebie

Magleska 20:31, 08 sie 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Ja tez musze trawy jakies kupic napewno the beatles Madziu czekam na fotki z trawkami

proszę bardzo jest beatles ,na razie maleństwa ,bo sadzonki dzieliłam
Magleska 20:37, 08 sie 2017

MirellaB napisał(a)
Czytam o trawach. The Beatles mam i tragedii z rozłażeniem się jej nie ma, ale w tym miejscu u Ciebie nie bardzo by pasowała.
Proponuję Carex ID, Irish Green, Montana, Everillo, Everlime, Remota, a może rozplenice niskie odmiany Little Bunny.
Wszystko zależy od tego co masz dostępny w ofercie na miejscu.

już zakupiłam i wsadziłam beatles ,ale dzięki za rozpiskę ,robię drugi szpaler z limkami i jeżówkami hope i tam też na przód będą trawy ,zaraz je sobie pooglądam
chciałam na początku Montanę ,ale nie było ( a ja muszę już ,nie lubię czekać )
tak to teraz wygląda,jutro dokupię matę ,fajne tło wg. mnie robi

Magleska 20:42, 08 sie 2017

paulina_ns napisał(a)
Madziu Ty jak zawsze działasz ekspresowo zaglądam do Ciebie zastanawiasz się nad trawami, jestem drugi raz trawy już są posadzone hihi. Mi też beatlesy się podobają i zastanawiam się, czy je nie dać przed phantomami, ale to decyzja jeszcze do przemyślenia

robię drugi z limkami ,na razie limki ,jeżówki hope i dalej nie wiem
i misz maszowa ujęcie 3

działam ekspresowo ,bo mam na razie grafik w miarę ,a za chwilę zacznę maratony pracowe ,to nic nie będę robić
Magleska 20:45, 08 sie 2017

lutroja napisał(a)
u mnie carexy:
Ice Dance, super jest,
Evergold średnio rośnie, po zimie ciężko odbija )
dostałam też taką Irisch Green w prezencie i jest też bardzo ładna taka intensywna zieleń;
Amazon Mist to przewieszające się kępy z długimi włosami , rośnie bezproblemowo,
i teraz posadziłam Lady Sunshine zielone z żółtymi obramówkami, zobaczymy jak po zimie się utrzyma
Siderosticha to gruba trawa rozłogowa ale kolor ma cudny - jasno zielony i liczę że zadarniająco mi się rozrośnie

i tyle co pamiętam z turzyc u siebie

dziękuję za taki super wykład właśnie się zastanawiam ,co na przód do limek dać
zdjęcie w trakcie prac przeróbkowych

Kasiolaaa 21:00, 08 sie 2017

Madziu jak to wszystko sie porozrasta ale bedzie zachwycajaco szok juz jest bosko a bedzie miazga trawki pierwsza klasa
Magleska 16:42, 10 sie 2017

Z matą

W końcu ekobordy skończyłam , w różanej

Gorąco jak cholera ,ale szybko mi poszło