Dziewczyny zdjęcia porobiłem.. kurczę słońce takie że nie ciekawie to wyszło. Anetka odnoście wiaty na być w wymiarach 5x7 częściowo murowana/boki/ w tym miejscu gdzie piasek i milin.
Edytka teraz wszystko jasne, właśnie chodziło mi o to jaki masz widok z tej strony i widzę, że wokół jest zielono i to bardzo dobrze Z ostatniego zdjęcia widać idealnie ile miejsca jest do zagospodarowania.
Ja w rysowaniu taka szybka jak Ania nie jestem to wiadomo sama się zawsze długo zastanawiam Mam dziś rocznicę ślubu i nic nie podziałam ale powiedz jeszcze czy kawałek trawnika tutaj przewidywałaś czy nie? Jutro mam luźny dzień
Anetko to na początek wszystkiego dobrego i dużo miłości , wsparcia na kolejne lata małżeństwa.
Trawnika w tej części nie przewiduje.
Nie musisz się spieszyć.. dziś Twój ważny dzień
Dobry pomysł.
Zaczęłabym od... uporządkowania Twojego terenu...
Co Ci nie pasuje- w donice i na bok i na sprzedaż
Od pewnego czasu juz nie mam sentymentów-co mi nie pasi-łopata i adieu
tak w ogóle to bym wszystko dała w donice-ja wiem ,ze to czasochłonne- wytyczyłabym na gołej glebie rabaty i zaczeła nasadzenia-takie przesadzanki a może tu a może tu to nie jest dobre.
Zawsze tak działam przy rabatach-na wiosnę bedzie rewolucja na rabacie z werbeną i uwierz,że chyba wszysko wysadze i posadzę od nowa
Już teraz obetnę do ziemi hakuro a wiosna mój niemąż będzie musiał uporać się z korzeniami
Odnośnie lawendy z kostrzewą- ja kostrzew sinych nie lubię- one dla mnie zbyt trupie są. Moim zdaniem lawendy najlepiej wygladają same w masie.