Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Agam

Ogródek Agam

leon60 17:39, 29 kwi 2014

Wpadłam zobaczyć serby ale nie ma odp dotycząca podlewania u nie
agam 21:49, 29 kwi 2014

leon60 napisał(a)
Wpadłam zobaczyć serby ale nie ma odp dotycząca podlewania u nie

Dzięki za odpowiedź odnośnie podlewania. Boję się że coś nie tak zrobię i następne uśmierce.

Zdjęć nie będzie bo aparat się zepsuł jakiś błąd wyskakuje i nie mogę tego przeskoczyć.
A sporo dzisiaj zrobiłam.
Posadziłam trzecią wiśnie, 3 carexy "Praire Fire", podzieliłam starego gracka na 6 części i wsadzilam w rabatę, posadzilam 2 rozplenice "Hameln". Wszystki te rośliny kisiły się ponad tydzień w wiadrach i czekały cierpliwie na swoją kolej.
Mam jeszcze 3 rozplenice Moudry do posadzenia, krwawnik, zurawki ktore za bardzo mi się nie podobają, jezowki, tawulki. Sporo roboty, ale się cieszę lubię to . No i kupiłam sobie trzy orliki, nie wiem po co ale ładne byly .
sofijka 22:26, 29 kwi 2014

Hej agam, widzę, że przegapiłam akcję sadzenia wiśni. Naprawiaj ten aparat, a ja cierpliwie na zdjęcia czekam
Hogata 22:27, 29 kwi 2014

Wypuszcza u cienie gracek, bo ja swoje chyba usmierciła, tylko zebinusy wychodzą, a reszta strajkuje

No i dałam nowe fotki
Jagodaa 22:37, 29 kwi 2014

Ze specjalną dedykacją dla Ciebie

źródła nie znam...
agam 22:50, 29 kwi 2014

Jagodaa napisał(a)
Ze specjalną dedykacją dla Ciebie

źródła nie znam...

Jejku piękne zestawienie. Dziękuję za dedykację

Kurcze jeśli co roku moje limki bede przestawiać to nigdy takich rozmiarów się nie doczekam. Ciekawe jakie to carexy ? Obserwując moje frosted to wydaje mi się ze dlugo im schodzi z odbiciem po cieciu. Gabisia pisała ze Amazon Mist szybciej startują i zielenią.
leon60 22:53, 29 kwi 2014

Aga ja właśnie Amazon podsadzę i liczę na podobny efekt
agam 22:55, 29 kwi 2014

Hogata napisał(a)
Wypuszcza u cienie gracek, bo ja swoje chyba usmierciła, tylko zebinusy wychodzą, a reszta strajkuje

No i dałam nowe fotki

Kochana moje gracki już dawno ruszyły. Wśród traw pierwsze były, no może zebriniusy je przegonily. Dzisiaj podzielilam jednego na sześć gracusiow
Poczekaj ze swoimi, może rusza. Koniec kwietnia dopiero, dla trraw to wcześnie.
agam 22:59, 29 kwi 2014

sofijka napisał(a)
Hej agam, widzę, że przegapiłam akcję sadzenia wiśni. Naprawiaj ten aparat, a ja cierpliwie na zdjęcia czekam

Zrobię jutro telefonem, chociaż tego nie lubię robić bo zdjecia brzydkie wychodzą. Ale jak mus to mus. Pozdrawiam . Aha, ogarnij swój ogród jak musisz koniecznie i zdjęcia jakieś zapodaj.
agam 23:05, 29 kwi 2014

leon60 napisał(a)
Aga ja właśnie Amazon podsadzę i liczę na podobny efekt

Kurcze ten Amazon nie może wyjść mi z głowy. Może cichaczem zamówię parę sztuk i zamienie za moje frosted. eM na bank się nie kapnie chyba że dostaną się w jego łapki zanim na rabatę trafią