Dzięki za odpowiedź odnośnie podlewania. Boję się że coś nie tak zrobię i następne uśmierce.
Zdjęć nie będzie bo aparat się zepsuł jakiś błąd wyskakuje i nie mogę tego przeskoczyć.
A sporo dzisiaj zrobiłam.
Posadziłam trzecią wiśnie, 3 carexy "Praire Fire", podzieliłam starego gracka na 6 części i wsadzilam w rabatę, posadzilam 2 rozplenice "Hameln". Wszystki te rośliny kisiły się ponad tydzień w wiadrach i czekały cierpliwie na swoją kolej.
Mam jeszcze 3 rozplenice Moudry do posadzenia, krwawnik, zurawki ktore za bardzo mi się nie podobają, jezowki, tawulki. Sporo roboty, ale się cieszę lubię to . No i kupiłam sobie trzy orliki, nie wiem po co ale ładne byly .
Kurcze jeśli co roku moje limki bede przestawiać to nigdy takich rozmiarów się nie doczekam. Ciekawe jakie to carexy ? Obserwując moje frosted to wydaje mi się ze dlugo im schodzi z odbiciem po cieciu. Gabisia pisała ze Amazon Mist szybciej startują i zielenią.
Kochana moje gracki już dawno ruszyły. Wśród traw pierwsze były, no może zebriniusy je przegonily. Dzisiaj podzielilam jednego na sześć gracusiow
Poczekaj ze swoimi, może rusza. Koniec kwietnia dopiero, dla trraw to wcześnie.
Zrobię jutro telefonem, chociaż tego nie lubię robić bo zdjecia brzydkie wychodzą. Ale jak mus to mus. Pozdrawiam . Aha, ogarnij swój ogród jak musisz koniecznie i zdjęcia jakieś zapodaj.
Kurcze ten Amazon nie może wyjść mi z głowy. Może cichaczem zamówię parę sztuk i zamienie za moje frosted. eM na bank się nie kapnie chyba że dostaną się w jego łapki zanim na rabatę trafią