Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Agam

Ogródek Agam

agam 10:00, 30 kwi 2014

Świeżutkie zdjęcia z telefonu, uwielbiam ogród z samego rana

Hogata 10:03, 30 kwi 2014

agam napisał(a)
Świeżutkie zdjęcia z telefonu, uwielbiam ogród z samego rana

Co tu masz posadzone te małe sadzonki, bo chyba je sama robiłaś??
sofijka 10:08, 30 kwi 2014

Kurcze ten Amazon nie może wyjść mi z głowy. Może cichaczem zamówię parę sztuk i zamienie za moje frosted. eM na bank się nie kapnie chyba że dostaną się w jego łapki zanim na rabatę trafią

Oj, widzę że nie ja jedna takie podchody z M robię. No cóż faceci czasami zbyt racjonalnie podchodzą do tematu
sofijka 10:15, 30 kwi 2014

Nie, no pięknie to wszystko wygląda w porannym słońcu. Bardzo estetycznie, nie zadużo kolorów, elegancja sama w sobie. Myślę, że dobre miejsce dla wisienek wybrałaś. Ciekawa jestem efektu jak korony podrosną. Rabata tulipanowa przepiękna. Też słyszałam, że z czasem tulipanów ubywa, ale doświadczenia nie mam, bo sama w zeszłym roku pierwszy raz sadziłam. Co tam, będziemy najwyżej dokupywać
Co rośnie pod tą wisienką obok tulipanów?

agam 10:27, 30 kwi 2014

I świerki, na zdjęciach wyglądają na mniejsze i na pewno nie są takie wypasione jak Oli, ale dla mnie super. W porównaniu z tymi wypierdkami co sadziłam w zeszłym roku to olbrzymy

agam 10:28, 30 kwi 2014

Hogata napisał(a)

Co tu masz posadzone te małe sadzonki, bo chyba je sama robiłaś??

Pod wiśnią jest trzmielina żółto zielona, potem pachysandra, dalej żurawki. Wszystko z podziału |
agam 10:30, 30 kwi 2014

sofijka napisał(a)

Oj, widzę że nie ja jedna takie podchody z M robię. No cóż faceci czasami zbyt racjonalnie podchodzą do tematu

Sam po te frosted jechał więc zbrodnia niewykluczona
Jagodaa 10:31, 30 kwi 2014

No i fajnie wyszły wiśnie .

A serby, zobaczysz, teraz wypuszczą nowe pzyrosty i od razu się zmienią, choć jak dla mnie są super takie, jak już są .
agam 10:32, 30 kwi 2014

sofijka napisał(a)

Z tulipanami są carexy "Ice Dance", a pod wisienką żurawki "Marmalade" - mam nadzieję
agam 10:35, 30 kwi 2014

Jagodaa napisał(a)
No i fajnie wyszły wiśnie .

A serby, zobaczysz, teraz wypuszczą nowe pzyrosty i od razu się zmienią, choć jak dla mnie są super takie, jak już są .

Dla mnie też fajne, ale zerkam co chwilę do Oli i jej to wielkoludy przy moich. Zauważyłam że są cięte, fajnie bo będą gęste.

A co do wiśni to też mi się podoba, wsadzone, podlane, niech rosną zdrowo i szybko