Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pokażę nasz ogród

Pokażę nasz ogród

asica 10:38, 04 lip 2015

Hortensje nabierają mocy. W tym roku mają dużo grubsze pędy niż w poprzednich latach.
asica 10:42, 04 lip 2015

Azyl córki, która urządziła sobie tarasik z mamy pomocą i pojechała zostawiając mamie kwiatki na całe lato do podlewania.
lilia 15:35, 04 lip 2015

Asiu, też powiem już któryś raz: cudownie jest u Ciebie! Wszystkie rośliny takie zdrowe i bujne. U mnie ostatnio anabelka i hortensje ogrodowe mdleją od słońca
asica 16:37, 04 lip 2015

U mnie tez. Leje wieczorem po wiadrze wody. A to co w słońcu okrywam parasolami i prześcieradłami. Bo parasoli malo
21:30, 06 lip 2015
przyleciałam oglądać kultową rabatkę z werbeną ...ale nie zauwazyłam jej

natomiast bardzo mi się podoba duża ilośc zdjęć ogrodu z ciekawymi pomysłami ładnie masz... już tak gęsto
asica 21:37, 06 lip 2015

Rabata dopiero rośnie. Jeszcze mało wyjściowa

21:50, 06 lip 2015
a zrób fotke na ścianę ...nie na okno...

rozumiem ze fotka z tych świeżutkich i światło nie takie...ale mimo wszystko jakieś miskanty lub cos podobne musisz posadzić z tyłu ...nazbyt koronkowa ta werbena
asica 21:54, 06 lip 2015

eee_taam napisał(a)
a zrób fotke na ścianę ...nie na okno...

rozumiem ze fotka z tych świeżutkich i światło nie takie...ale mimo wszystko jakieś miskanty lub cos podobne musisz posadzić z tyłu ...nazbyt koronkowa ta werbena

Już za ciemno na zdjęcia. Tylko takie wyszły. Przy ziemi już niewiele widać. Miskanty rosną, ale na razie werbena silniejsza. Za rok mam nadzieję się ruszą.
22:06, 06 lip 2015
jutro, pojutrze ale w lepszym świetle i na druga stronę

a miskanty to urosna bo werbena o przymrozów kwitnie ..wiec moze póznym latem lub jesienia bedzie lepiej ogród uczy cierpliwości ...a kulowa fotka myślę że zrodziła sie z przypaku ...bo ta rabata jest okragła i nie jest pod ścianą
AlKa 23:21, 06 lip 2015

Też trafiłam, aby zobaczyc koleja odsłone kultowej juz rabaty z trawami. Ile ogrodniczek tyle pomysłów. Jak sie rozrośnie będzie fajnie. Jaka masz dużą werbenę, moja mikra w tym roku.
Zaznaczam wątek do poczytania,i warzywniak widzę i super mordkę psiaka.