będzie magnolia? wow ciekawe kiedy moja z B postanowi mnie ucieszyć choćby jednym kwiatkiem
wiosna kroczy wielkimi krokami - wczoraj popatrzyłam co mam u siebie w ogródku i widzę, że szybko trzeba ogarniać po zimie, bo wszystko rusza
Macham piątkowo gdyby jutro było tak pięknie - marzenie
Trochę mnie dziś wstrzymują te przymrozki zapowiadane na przyszły tydzień. I jeszcze to, że się przeziębiłam ciut na szkoleniu. Strasznie zimno na sali było. Tak sobie pomyślałam, że dziś tylko w domu, a za tydzień wezmę sobie że 3 dni urlopu i ogarnę tematy.
A ja sobie zatoki załatwiłam jeszcze wczoraj trochę suszki z rabat wycinałam i pewnie się jeszcze doprawilam. Tylko nie skojarzyłam wczytanego bólu jako tego z zatok, buu
To i do mnie niedługo dojdze ten deszcz....ma się zepsuć pogoda na co najmniej tydzień,ech....ja też jeszcze nie pocięłam wszystkiego...bedzie trzeba poczekać na pogodę i ciepło,bo właśnie teraz mozna się załatwić...
Ja wyskoczylam rano i troche pociachalam a tera. Leje i wieje - niemal sztorm
Szkoda przeziebionym do prac ogrodkowych chodzic bo tylko mozna sobie pogorszyc zdrowie. Odpocznij. A chyba od wtorku ma sie pogoda poprawic no i dzien dluzszy Macham z pod kocyka