Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje

Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje

zuza12 11:58, 14 mar 2013

Dawid
to może my się umówimy z Tobą prywatnie, tak ogrodowiskowo. Ja tak jak Hania jestem chętna na takie nauki.
zawitka 12:04, 14 mar 2013

Dawidzie Te pomarszczenia to zaden efekt zamierzony nie smiej się ze mnie ---tak wszło---uśmiałam się przy tym naklejaniu bo to jajko uciekało mi spadało ,nakleiłam i zoriętowałam się że mam 2 warstwy bibułki i pomyślałam o Tobie --jak Ty to robisz że są takie elegancie .To nic następne ędą ladniejsze Pozdrawiam wiosennie

I następna tura serwetek.
zawitka 12:07, 14 mar 2013

tengel27 12:07, 14 mar 2013

zuza12 napisał(a)
Dawid
to może my się umówimy z Tobą prywatnie, tak ogrodowiskowo. Ja tak jak Hania jestem chętna na takie nauki.

A to już jest niezły pomysł
tengel27 12:10, 14 mar 2013

zawitka napisał(a)
Dawidzie Te pomarszczenia to zaden efekt zamierzony nie smiej się ze mnie ---tak wszło---uśmiałam się przy tym naklejaniu bo to jajko uciekało mi spadało ,nakleiłam i zoriętowałam się że mam 2 warstwy bibułki i pomyślałam o Tobie --jak Ty to robisz że są takie elegancie .To nic następne ędą ladniejsze Pozdrawiam wiosennie

I następna tura serwetek.

Wcale się nie śmieję. Wiem jakie są początki A jak ja to robię - na patyczkach do szaszłyków. A dokładniej to na 1/3 wysokości od dołu robię taśmą papierową zgrubienie i od góry nakładam wydmuszkę - trzyma się wygodniej i mozna wbijać w gąbkę florystyczną do wyschnięcia. A żeby było mało zmarszczek to przy drobnych elementach problemu nie ma, natomiast przy większych nacinam wzór na zakładki. Tylko, że miejsca cięcia muszą być tak dobrane by nie zepsuło to wzorku.
zuza12 12:14, 14 mar 2013

tengel27 napisał(a)

A to już jest niezły pomysł

No to może poczynisz odpowiedni wpis w wątku spotkaniowym. Niech to będzie spotkanie ogrodowiskowo szkoleniowe. Wyznacz termin i będziemy sie tam wpisywać.
tengel27 12:32, 14 mar 2013

zuza12 napisał(a)

No to może poczynisz odpowiedni wpis w wątku spotkaniowym. Niech to będzie spotkanie ogrodowiskowo szkoleniowe. Wyznacz termin i będziemy sie tam wpisywać.

No to muszę popołudniu usiąść z kalendarzem i posprawdzać terminy
hanka_andrus 12:38, 14 mar 2013

Tak, tak Zuziu! Dawid nas szybko zintegruje. Dojadę. Najpierw do Stargardu, a stamtąd, gdzie pan każe.
zaga 12:40, 14 mar 2013

No te pisanki piękne, naprawdę. Też piszę się na szkolenie, ale mam trochę daleko.
zawitka 19:57, 14 mar 2013

Dawidzie ja mam poczucie humoru i wiem że się nie smiejesz ale widzisz juz wiem troche więcej dzięki za podpowiedż ale twoje są nie do podrobienia .Jestem zachwycona Pozdrawiam

A kolczyki ----uuuuccchchchh !!!!