Dawidzie Te pomarszczenia to zaden efekt zamierzony nie smiej się ze mnie ---tak wszło---uśmiałam się przy tym naklejaniu bo to jajko uciekało mi spadało ,nakleiłam i zoriętowałam się że mam 2 warstwy bibułki i pomyślałam o Tobie --jak Ty to robisz że są takie elegancie .To nic następne ędą ladniejsze Pozdrawiam wiosennie
Wcale się nie śmieję. Wiem jakie są początki A jak ja to robię - na patyczkach do szaszłyków. A dokładniej to na 1/3 wysokości od dołu robię taśmą papierową zgrubienie i od góry nakładam wydmuszkę - trzyma się wygodniej i mozna wbijać w gąbkę florystyczną do wyschnięcia. A żeby było mało zmarszczek to przy drobnych elementach problemu nie ma, natomiast przy większych nacinam wzór na zakładki. Tylko, że miejsca cięcia muszą być tak dobrane by nie zepsuło to wzorku.
No to może poczynisz odpowiedni wpis w wątku spotkaniowym. Niech to będzie spotkanie ogrodowiskowo szkoleniowe. Wyznacz termin i będziemy sie tam wpisywać.
Tak, tak Zuziu! Dawid nas szybko zintegruje. Dojadę. Najpierw do Stargardu, a stamtąd, gdzie pan każe.
Dawidzie ja mam poczucie humoru i wiem że się nie smiejesz ale widzisz juz wiem troche więcej dzięki za podpowiedż ale twoje są nie do podrobienia .Jestem zachwycona Pozdrawiam