Muszelka
12:38, 29 sie 2017
Elu, tak, zwłaszcza zimą, gdy szczyty gór pokryte są śniegiem. Uwielbiam zimowe wschody słońca! Barwne spektakle na niebie trwają zaledwie kilka minut, ale dla tych paru minut warto wstać o brzasku i na nie czekać. Cudownie czekać na wschód nie w dolinie, a na przełęczy lub szczycie. Bajka! A gdy jeszcze zdarzy się inwersja... to trzeba mocno rakami wbić się w śnieg, żeby z wrażenia do nieba nie ulecieć
Huśtawkę wykonał mąż mojej koleżanki z pracy. Jest stolarzem. Na co dzień zajmuje się wyrobem schodów i mebli. Ale bez problemu podjął się wykonania tej huśtawki. To była jego "pierwsza w życiu" Narysowałam projekt i po kilku dniach była już gotowa. Ma świetnie wyprofilowaną ławeczkę. Nawet osoby z problemami z kręgosłupem ją zachwalają.
Bardzo lubię na niej... leżeć. W tej chwili właśnie na niej leżę z laptopem i piszę do Ciebie
Huśtawkę wykonał mąż mojej koleżanki z pracy. Jest stolarzem. Na co dzień zajmuje się wyrobem schodów i mebli. Ale bez problemu podjął się wykonania tej huśtawki. To była jego "pierwsza w życiu" Narysowałam projekt i po kilku dniach była już gotowa. Ma świetnie wyprofilowaną ławeczkę. Nawet osoby z problemami z kręgosłupem ją zachwalają.
Bardzo lubię na niej... leżeć. W tej chwili właśnie na niej leżę z laptopem i piszę do Ciebie