Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Muszelki

Pokaż wątki Pokaż posty

Ogród Muszelki

Muszelka 19:20, 14 lis 2018

Ewa777 napisał(a)

Ostatnio miałam mało czasu na Ogrodowisko, ale pochwalę się, że zrobiłam w tym czasie 3 fotoksiążki - jedna z mojego ogrodu

Fotoksiążki, jak narkotyk, nie?

Bardzo ciekawa jestem albumu z Twojego ogrodu. Mogłabyś zrobić mu kilka zdjęć... okładkę i parę kartek? plisss...

A ja w ostatnich dniach wakacji zdążyłam zrobić 130. stronicowy album z Alp Szwajcarskich. Zamówiłam w jakości 7C. REWELACJA!
Ewa777 20:29, 14 lis 2018

Muszelka napisał(a)

Fotoksiążki, jak narkotyk, nie?

Bardzo ciekawa jestem albumu z Twojego ogrodu. Mogłabyś zrobić mu kilka zdjęć... okładkę i parę kartek? plisss...

A ja w ostatnich dniach wakacji zdążyłam zrobić 130. stronicowy album z Alp Szwajcarskich. Zamówiłam w jakości 7C. REWELACJA!

Jeżówki bardzo fotogeniczne Pięknie pozują Ci do portretów
Zrobię kilka zdjęć fotoalbumu. Postaram się jutro. Ciężko będzie wybrać parę kartek, bo mi się wszystko podoba.
Jakość 7C - nie wiem nawet o czym mówisz. Musze doczytać...
Muszelka 20:36, 14 lis 2018

Fajnie! Już się cieszę! To wybierz paręnaście kartek!

Od niedawna wprowadzili tę jakość 7C (oczywiście za dopłatą). Piszą, że to technologia, którą posługują się, jako pierwsi w Europie. Zaryzykowałam. A co . Szwajcarii się należało

I nie żałuję. Zawsze pięknie drukowali. Ale teraz jakość, że... szczęka opada.
wiklasia 21:05, 14 lis 2018

A u kogo/gdzie zamawiasz fotoksiążki?
Muszelka 21:06, 14 lis 2018

Colorland
wiklasia 21:12, 14 lis 2018

Dzięki za info.

Czekam aż spadnie śnieg, bo liczę po cichutku na jakieś zimowe zdjęcia zrobione przez Ciebie
basia3012 21:33, 14 lis 2018

Muszelko, cuda pokazujesz. Mam na myśli i aleję, jak czytam nie brzozową tylko cyprysową i jeżówki i te żurawki. Aleja jak malowana. Aż trudno uwierzyć, że prawdziwa.
Jak czytam o fotoalbumach i jeszcze o tej technologii najnowszej 7C, którą wykorzystałaś w tworzeniu albumu o Alpach Szwajcarskich to oczy przecieram ze zdumienia. Też czekam na relację Ewy i Twoją też, Muszelko.
Pozdrawiam.
mira 21:52, 14 lis 2018

Muszelka napisał(a)
Fajnie! Już się cieszę! To wybierz paręnaście kartek!

Od niedawna wprowadzili tę jakość 7C (oczywiście za dopłatą). Piszą, że to technologia, którą posługują się, jako pierwsi w Europie. Zaryzykowałam. A co . Szwajcarii się należało

I nie żałuję. Zawsze pięknie drukowali. Ale teraz jakość, że... szczęka opada.

a ja właśnie od wczoraj dłubię przy książkach na razie obczajam i zastanawiałam się nad tą jakością 7C - czyli ryzykować można.
Robię album rodzinny ze spotkania 4 pokoleń - bardzo mi zależy nie wiem jaki format wybrać - ma być elegancko - podpowiesz coś bo to na prezent /bez zbytnich fajewerków/

ale brzozowo-cyprysowa rewelacja

pozdrawiam
Muszelka 22:33, 14 lis 2018

Mirko, w Colorlandzie i bez zamówienia w technologii 7C jest fantastyczna jakość.

Przygotowując projekt możesz wybrać szablon, który najbardziej Ci odpowiada (spośród ok. 200). Jeśli w szablonie są jakieś "fajerwerki", to możesz bez problemu je usunąć. Możesz zmieniać ramki, kolor tła, dodawać maski, winiety, itd. Program jest intuicyjny, szybko go obczaisz. A potem to już tylko fajna zabawa

To są albumy w formacie "A4 Pion", wykonane na szablonie "Klasycznym". Pamiętam, że usuwałam z niego wszystkie ozdobniki.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/7930-ogrod-muszelki?page=74

https://www.ogrodowisko.pl/watek/7930-ogrod-muszelki?page=76

Natomiast album ze Szwajcarii przygotowałam na granatowym tle, nie żałując złotych ozdobników Wyszedł kapitalnie, więc nie ma reguły.

Najlepiej sama wypróbuj - wrzuć parę zdjęć w różne szablony i oceń, który najbardziej Ci leży.
mira 22:36, 14 lis 2018

dzięki