Serwis Ogrodowiska bardzo kompresuje wstawiane zdjęcia - zapewniam, że w albumie jakość wydrukowanych fotografii jest fantastyczna. Szczerym sercem polecam tę drukarnię.
Grażynko, my załatwiliśmy ziemię popieczarkową wiosną (chyba w kwietniu). Myślę, że wczesna wiosna (marzec - kwiecień) to najlepsza pora, by ją rozrzucić na rabaty. Natomiast jeśli chce ją się przekopać (np. pod zakładany trawnik), to pewnie można i jesienią.
Kiedyś czytałam wyniki badań naukowych nt. tego podłoża w kolejnych trzech latach. Pamiętam, że najbardziej wartościowe jest w pierwszym roku, najmniej w trzecim.
W mojej okolicy jest sporo pieczarkarni. Nawet wpisałam sobie w google: mapa pieczarkarni w Polsce i wyszło, że u nas jest zagłębie pieczarkowe. Nawet o tym nie wiedziałam Podłoże chętnie oddają za darmo. Trzeba jedynie załatwić sobie załadunek i transport (tylko za to płaciliśmy).
No, coś w tej zimie jest, że skradła moje serce. Od zawsze tak miałam...
Czekam na nią, tęsknię. Nawet latem jej szukam wysoko w górach. Najpiękniejsze chwile latem spędzam na lodowcach
Nie wiem, czy to normalne, ale tak mam.
I już
Elu, obecnie telefonem również można zrobić dobrą jakościowo fotę. Na dowód wstawię zdjęcie z albumu z czterema kadrami. Jedno z nich zostało wykonane telefonem. Spróbuj zgadnąć które?