Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zakręcony ogród

Zakręcony ogród

DorKa 07:38, 10 kwi 2018

anna_t napisał(a)
moje też 3 latki i od kiedy je mam podwoiły wielkość a przesadzane dwa razy w sezonie
uwielbiam je są totalnie bezproblemowe

moje też przesadzane co rusz ale wyglądają zdrowo więc jakby im to nie szkodzi ...nie wiem dlaczego takie mikrusy
DorKa 07:42, 10 kwi 2018

Magleska napisał(a)
pięknie podziałałaś teraz jak zacznie wszystko rosnąć ......będzie ślicznie
porządeczek coraz większy
a demolka grzeczna ?

Madzia do porządeczku jeszcze duuuzo brakuje ale widać światełko w tunelu.
Demolka jak przystało na demolkę demoluje ale póki co cichaczem, z ukrycia Tzn nie zostawia większych śladów. Tak naprawdę będę widziała po hortkach jak ruszą. W zeszłym roku obgryzała je od góry
Zamówiłam wczoraj 4 admirataiony i 3 kobaldy ( nie znam tego berberysu ) Może zniechęcę ją do wchodzenia choć na kawałek rabaty
DorKa 07:44, 10 kwi 2018

Kasia_CS napisał(a)
Wstawię później fotkę ruszającej jeżowki, bo udało mi się zrobić cosik tej najbardziej zaawansowanej

ooo poproszę będę wiedzieć czego szukać. Teraz z dnia na dzień coraz więcej kiełków pojawia się na rabatach. Fajnie byłoby gdyby przetrwały
DorKa 07:48, 10 kwi 2018

kaz742011 napisał(a)

Mam danici, wygladają podobnie jak twoje. Tylko moje trochę większe . Sadziłam je w zeszłym roku i nie zauważyłam aby bardzo przybrały.

W takim razie to pewnie danici ale z moją tendencją i upodobaniem do przesadzania nie martwię się ich bliskością. Za parę lat przesadzę jakby co
makadamia 08:16, 10 kwi 2018

Dorka, nasadzenia fajne i na pewno dadzą świetny efekt - ale gdzie miejsce na podest?
DorKa 09:01, 10 kwi 2018

makadamia napisał(a)
Dorka, nasadzenia fajne i na pewno dadzą świetny efekt - ale gdzie miejsce na podest?

no kochana w centrum ogrodu tak jak planowałaś

tu narysowała na starym zdjęciu więc nasadzeń jeszcze nie ma ale miejsce się nie zmieniło. Z obu stron podestu rosną limki. Pomiędzy drzewami póki co tawuła grefsheim rośnie i niech rośnie póki eMuś się do roboty nie weźmie Podest dopiero zrobi największą robotę

Wiolka5_7 14:32, 10 kwi 2018

DorKa napisał(a)

Dzięki Wiola żeby tylko ruszyło bo ciągle tylko przesadzam trawki już od tygodnia w 3 innych miejscach były

Szalona
DorKa 08:33, 11 kwi 2018

Melduję,że wczoraj....nic nie zrobiłam Po 3 dniach przekopywania ziemi kręgosłup odmówił mi posłuszeństwa. Podlewam tylko wszystko co posadzone i nawiezioną trawkę .Mam nadzieję,że dziś będzie lepiej bo ileż można nic nie robić pozdrowienia dla wszystkich pracujących.
eVka 10:25, 11 kwi 2018

Cześć Dorka
Widzę, że ostro pracujesz w ogrodzie. Kibicuję, ja też się wziełam za robotę bo u nas we Wrocku lato i wstyd w domu siedzieć z założonymi rękami.
Pozdrawiam!
DorKa 11:34, 11 kwi 2018

dziewczyny co ie sadzimy nigry,żeby korony się stykały ? Nie wiem czy 3 czy może 4 kupić..