Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zakręcony ogród

Zakręcony ogród

DorKa 07:31, 24 kwi 2018

Magleska napisał(a)
migdałek śliczny prawie taki sam jak mój
strych ogarnęłaś ,to teraz już będziesz w ogrodzie działać

No właśnie czekam do weekendu majowego. Wtedy to już tylko ogród. Nikt mnie nie zagoni do innej roboty Nie wiem co począć z tym migdałkiem nie mam pomysłu na niego a teraz jak zaczął po latach kwitnąć to się go przecież nie pozbędę
DorKa 07:32, 24 kwi 2018

kaz742011 napisał(a)
Po drodze rosną jeszcze hortensje .

co jeszcze tam masz ? Może się zainspiruje
Kasia_CS 09:42, 24 kwi 2018

te 150cm bardzo rozsądne i na pewno będzie wygodnie przynajmniej będzie gdzie przejść na spokojnie z tyłu rabaty, a tło będzie i tak Jak jest na to miejsce to super. Ja mam raczej na ścisk, bo tak bardzo chcieliśmy oszczędzic miejsce w ogródku... tylko u mnie mniejsze metraże są. Przepraszam, ale na rabatę nie mam weny jakoś i nie pomogę
DorKa 09:57, 24 kwi 2018

Kasia_CS napisał(a)
te 150cm bardzo rozsądne i na pewno będzie wygodnie przynajmniej będzie gdzie przejść na spokojnie z tyłu rabaty, a tło będzie i tak Jak jest na to miejsce to super. Ja mam raczej na ścisk, bo tak bardzo chcieliśmy oszczędzic miejsce w ogródku... tylko u mnie mniejsze metraże są. Przepraszam, ale na rabatę nie mam weny jakoś i nie pomogę

Kasiu, zupełnie zrozumiałe Ty masz mieć wenę na to co jeszcze kupić musisz. Czego Ci brakuje. A propos jakbyś potrzebowała wózek to mam jeden na zbyciu. Za free oczywiście
Kasia_CS 11:47, 24 kwi 2018

DorKa napisał(a)

Kasiu, zupełnie zrozumiałe Ty masz mieć wenę na to co jeszcze kupić musisz. Czego Ci brakuje. A propos jakbyś potrzebowała wózek to mam jeden na zbyciu. Za free oczywiście

Hihi, dzięki Dorka :* wózek mam po synku (medal dla nas za kupowanie rzeczy w kolorach mega uniwersalnych) - on nie korzysta z żadnych jeździdeł odkąd skończył 1,5 roku, więc wózeczek czeeeeka cierpliwie na nową użytkowniczkę
DorKa 11:53, 24 kwi 2018

Kasia_CS napisał(a)

Hihi, dzięki Dorka :* wózek mam po synku (medal dla nas za kupowanie rzeczy w kolorach mega uniwersalnych) - on nie korzysta z żadnych jeździdeł odkąd skończył 1,5 roku, więc wózeczek czeeeeka cierpliwie na nową użytkowniczkę

ja głupia dla każdego dziecka osobno kupowałam wiesz jakbyś czegoś potrzebowała to pamiętaj,że robiłam porządek na strychu
Makusia 12:00, 24 kwi 2018

Migdałek jest uroczy, mam też i jest uroczy (jak kwitnie i dopóki nie choruje, czyli krótko )
DorKa 12:10, 24 kwi 2018

Makusia napisał(a)
Migdałek jest uroczy, mam też i jest uroczy (jak kwitnie i dopóki nie choruje, czyli krótko )

czekam aż przekwitnie. Łapciuch jeden psikusa mi zrobił z tym kwitnieniem
Kawa 12:22, 24 kwi 2018

migdałek wyczuł pismo nosem
nie doradzę co do rabaty bo ja się nie znam
nigry umbry pissardi ciągle mi się wszystkie mylą hihihhi
Lulilaj 12:24, 24 kwi 2018

Pewnie wyczuł plany eksmisji cwaniak jeden . Wcale się nie dziwię ze masz dylemat bo pięknie kwitnie.