Ps. też mam seslerię jesienną . Ale dopiero od zeszłego sezonu . Super przezimowała a teraz rośnie w oczach. Gdybym miała gdzie ją upchnąć to kupiłabym jeszcze .
dzięki . Podglądnęłam w międzyczasie u Ciebie . Jak tak wczoraj raz jeszcze obejrzałam ta rabatę to być może nie będzie aż tak wielkiego problemu z jej zagospodarowaniem. Jest mniejsza niż myślałam - przez jej nierównomierny kształt więc w niektórych miejsach wystarczy ,że trawkę jakąś posadzę. Najgorzej będzie w najszerszym miejscu. Tu muszę coś większego, zimozielonego dać.Taki jest zamysł i ciekawe ile będzie miał wspólnego z rzeczywistością
no nie mam ja zawsze on line spontanicznie kupuje i do tej pory bez problemu. Choć ostatnio jak zamówiłam berberysy to wysyłka była dopiero po tygodniu od zamówienia/ zapłaty. Pomimo,że facet obiecał wcześniej. Czy tak trudno pojąć to, że jak zamówimy roślinki to muszą być na już bo w ogrodzie w rękawiczkach na kuriera czekamy
W zeszłym roku kupowałam w Albamar i mogę polecić. Co praeda sadzonki maleńkie (cena adrkwatna do wielkości) ale bez problemu się przyjęły i rosną szybko .