Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Małymi krokami-Ogród Wioli

Małymi krokami-Ogród Wioli

Rojodziejowa 12:11, 07 sty 2024

Wiolu! Gratulacje! Ja 12 lat temu też dokładnie 6.12 dostałam taki prezent - pierwszą latorośl

Wszystkiego dobrego dla Was! Spokoju i zdrówka przede wszystkim!
Patrycja_KG_Lu 13:51, 07 sty 2024

Całkowicie rozumiem, że choinka jeszcze stoi, trzeba się nacieszyć na zapas. W tym roku już u mnie trochę bombek po podłodze się turla albo są zrzucane ze zjeżdżalni. Nie non stop, ale co jakiś czas. Choinka więc ubrana bardziej u góry niż na dolnych gałęziach.
Wiolka5_7 14:04, 07 sty 2024

Marcin89 napisał(a)
Rok temu też miałem hiacynty w szkle Będzie pięknie!

Mamy bardzo podobny wystrój salonu, na tyle ile widzę, kolory i dodatki

Dla Ciebie również miłej!

Fajnie!
U mnie co roku o tej porze obowiązkowo

Piątka!
Wiolka5_7 14:06, 07 sty 2024

olciamanolcia napisał(a)
Właśnie rozbieram choinkę. U nas -14 stopni i śnieg ale już zapowiedziałam , że jutro kupuję pęk tulipanów ❤️

Miłej niedzieli i najlepszego w Nowym Roku

Też dziś planuję,bo po ponad 3 tyg igły lecą jak nie wiem

Wow! U mnie mniej -7 ,ale śniegu malutko.

Koniecznie wiosenne kwiaty o tej porze!

Dzięki!
Wiolka5_7 14:07, 07 sty 2024

Rojodziejowa napisał(a)
Wiolu! Gratulacje! Ja 12 lat temu też dokładnie 6.12 dostałam taki prezent - pierwszą latorośl

Wszystkiego dobrego dla Was! Spokoju i zdrówka przede wszystkim!

Dziękuję Asiu!
To wspaniały mieliscie prezent Mikołajkowy

Dzięki i Wzajemnie!
Makao 14:08, 07 sty 2024

My dziś rozebraliśmy choinkę. Najlepsza jest przed świętami Bożego Narodzenia bo później już tak nie cieszy. Teraz do Wielkanocy trzeba się przygotować bo w tym roku wcześnie jest.
Wiolka5_7 14:08, 07 sty 2024

Patrycja_KG_Lu napisał(a)
Całkowicie rozumiem, że choinka jeszcze stoi, trzeba się nacieszyć na zapas. W tym roku już u mnie trochę bombek po podłodze się turla albo są zrzucane ze zjeżdżalni. Nie non stop, ale co jakiś czas. Choinka więc ubrana bardziej u góry niż na dolnych gałęziach.

Stoi ,ale dziś pójdzie do rozebrania bo igły lecą że hej!

Właśnie u mnie też ozdoby same spadają
Wiolka5_7 14:09, 07 sty 2024

Makao napisał(a)
My dziś rozebraliśmy choinkę. Najlepsza jest przed świętami Bożego Narodzenia bo później już tak nie cieszy. Teraz do Wielkanocy trzeba się przygotować bo w tym roku wcześnie jest.

To prawda ,po Świętach już jakiś czas i teraz myślimy już o wiośnie
Anda 07:26, 09 sty 2024

Wiolu, gratulacje Zdrowia wam życzę i szczęścia. Nie dziwię się, że tyle zdziałałaś w zeszłym sezonie w ogrodzie. Teraz czasu będzie o wiele mniej
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Margerytka40 08:50, 09 sty 2024

Wiolu ogromne gratulacje. Dawno mnie tu nie było,wpadam a tu taka niespodzianka. Jeszcze raz gratuluję i dużo zdrówka życzę