Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Małymi krokami-Ogród Wioli

Małymi krokami-Ogród Wioli

Wiolka5_7 07:26, 30 paź 2019

Helen napisał(a)
Wiolka, straszne to co piszesz...

No straszne....menda jedna,wrrr !
Wiolka5_7 07:27, 30 paź 2019

Aurelllia napisał(a)
No co za menda jakaś......... Brak mi słów.....!!!!
a może to sąsiad z zazdrości, że takie ładne ? .......

No menda....żeby do kogoś wejść na posesję i ukraść !
No wiesz ,sąsiadka mówiła,że jej się podobają.....wszystko możliwe,bo to patologia...
Kasiolaaa 07:27, 30 paź 2019

Wioluś wspolczuje rozumiem twoje zażenowanie ja kupilam piekna kompozycje dla taty na cmentarz 300 zl ale roze jak zywe czerwoniutkie mama zaszla niema kompozycji okazalo sie ze pare grobow dalej widziala kobieta jak staruszka kradla u nas te roze wszystkie wyrwala zywcem serce mi peklo nie chodzi o kase ale tak chcialam tatusiowi zaniesc piekne kwiaty a zostaly ukradzione
mrokasia 07:30, 30 paź 2019

Przeczytałam o miskantach...no w głowie się nie mieści... .
Margerytka40 07:34, 30 paź 2019

Ja przez takie zachowania ludzi nic na przedpłociu posadzić nie mogę, przy ruchu jaki tam mam, wszystko by zniszczyli. Róże przechodzące za siatkę obrywają do gołego.
kawa8002 07:45, 30 paź 2019

Współczuje bardzo. Najgorsza jest ta niemoc. Starasz się, pracujesz ciężko, a tu przyjdzie taki.... i zniszczy. Może to jakieś dzieci. Wiem, że teraz w szkołach robią dużo prac o jesieni, a takie kłosy są idealne. Sama obcinałam swoje dla córki.
Żeby nie było tylko smutno - muszę pochwalić Twoje brzozy. Pięknie się wkomponowały. Efekt będzie cudowny, kiedy zmężnieją. Będziesz jej jeszcze czymś podsadzać?
Pozdrawiam.
Wiolka5_7 07:47, 30 paź 2019

Kasiolaaa napisał(a)
Wioluś wspolczuje rozumiem twoje zażenowanie ja kupilam piekna kompozycje dla taty na cmentarz 300 zl ale roze jak zywe czerwoniutkie mama zaszla niema kompozycji okazalo sie ze pare grobow dalej widziala kobieta jak staruszka kradla u nas te roze wszystkie wyrwala zywcem serce mi peklo nie chodzi o kase ale tak chcialam tatusiowi zaniesc piekne kwiaty a zostaly ukradzione

Straszne Kasiu,wpółczuję bardzo... niestety co roku się słyszy o hienach cmentarnych....ja to bym karała surowo,bo nie nawidzę złodziejstwa....wrrr
Wiolka5_7 07:47, 30 paź 2019

mrokasia napisał(a)
Przeczytałam o miskantach...no w głowie się nie mieści... .

Mi też Kasiu, żeby takie coś ?!
Wiolka5_7 07:49, 30 paź 2019

Margerytka40 napisał(a)
Ja przez takie zachowania ludzi nic na przedpłociu posadzić nie mogę, przy ruchu jaki tam mam, wszystko by zniszczyli. Róże przechodzące za siatkę obrywają do gołego.

No widzisz, podłość ludzka nie zna granic.....można się o tym przekonać na codzień masakra....
Wiolka5_7 07:54, 30 paź 2019

kawa8002 napisał(a)
Współczuje bardzo. Najgorsza jest ta niemoc. Starasz się, pracujesz ciężko, a tu przyjdzie taki.... i zniszczy. Może to jakieś dzieci. Wiem, że teraz w szkołach robią dużo prac o jesieni, a takie kłosy są idealne. Sama obcinałam swoje dla córki.
Żeby nie było tylko smutno - muszę pochwalić Twoje brzozy. Pięknie się wkomponowały. Efekt będzie cudowny, kiedy zmężnieją. Będziesz jej jeszcze czymś podsadzać?
Pozdrawiam.

Wiesz co też tak sobie pomyslałam....że może jakiś ojciec ukradł dziecku.....ja wszystko rozumiem.....jesli by ktoś zapytał to bym mu ucięła,bo nie jestem chytra ale nie przełazić w nocy i kraść...!

Brzozy dziękują
Na dereniowej wiosną podzielę seslerię jesienną co tam jest i porozsadzam....i może jakieś kffiotki dosadzę jeszcze...nie wiem
A na placyku chyba narazie chyba nic.....

Pozdrawiam