Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Małymi krokami-Ogród Wioli

Małymi krokami-Ogród Wioli

DorKa 08:12, 30 paź 2019

Ja tam myślę,że to zwykła zazdrość tyłek ściska jakiejś sąsiadce
Za ładny masz ogród kochana a z głupota ludzką nie wygrasz
No ręce opadają normanlnie...
Kasiolaaa 09:16, 30 paź 2019

Dorka dobrze pisze ja tez tak mysle nikt normalny by nie kradl komus kwiatow idz na pobliski cmentarz moze u kogos grob juz ukwiecony albo ktos sobie miotelke zrobil wiesz jak to na wsiach ludzie pomyslowi bywają
eVka 10:03, 30 paź 2019

Wiolka5_7 napisał(a)

No menda....żeby do kogoś wejść na posesję i ukraść !
No wiesz ,sąsiadka mówiła,że jej się podobają.....wszystko możliwe,bo to patologia...

Nie chciałam tego pisać ale podejrzewałam własnie że sąsiedzi bliscy bądź dalsi to jakaś patola...
eVka 10:05, 30 paź 2019

Margerytka40 napisał(a)
Ja przez takie zachowania ludzi nic na przedpłociu posadzić nie mogę, przy ruchu jaki tam mam, wszystko by zniszczyli. Róże przechodzące za siatkę obrywają do gołego.

Serio? No nie mogę! Ja też się troszkę bałam o przedpłocie ale posadziłam tawuły i miskanty (okazało się, że gracki, czyli niekwotnące) więc pokus na wyrwanie za dużych nie ma. Choć amator na darmowe sadzonki może się kiedyś znajdzie, oby nie!
eVka 10:05, 30 paź 2019

Kasiolaaa napisał(a)
Wioluś wspolczuje rozumiem twoje zażenowanie ja kupilam piekna kompozycje dla taty na cmentarz 300 zl ale roze jak zywe czerwoniutkie mama zaszla niema kompozycji okazalo sie ze pare grobow dalej widziala kobieta jak staruszka kradla u nas te roze wszystkie wyrwala zywcem serce mi peklo nie chodzi o kase ale tak chcialam tatusiowi zaniesc piekne kwiaty a zostaly ukradzione

10:22, 30 paź 2019
Wiola, ja bym monitoring założyła, tym bardziej, że mogą to być sąsiedzi. W dzisiejszych czasach się przydaje,nie ważne na co temu komuś te kwiaty, nasiona czy miotła, ważne że tak się nie robi. Sama świadomość że są kamerki już odstrasza.
Nowa12 13:53, 30 paź 2019

Ja też miałam podobną sytuację ale mi powyrywali rośliny z ziemi. Mały monitoring mam na kamerach ale on nie obejmuje całego ogrodu. Też mnie wkurza taka złośliwość ludzi.
A swoją drogą ten Memory to naprawdę furorę robi .
Wiolka5_7 14:26, 30 paź 2019

DorKa napisał(a)
Ja tam myślę,że to zwykła zazdrość tyłek ściska jakiejś sąsiadce
Za ładny masz ogród kochana a z głupota ludzką nie wygrasz
No ręce opadają normanlnie...

Też tak myślę...ludzie są bardzo zawistni....zdążyłam się już o tym przekonać w różnych sytuacjach...eh....
Wiolka5_7 14:32, 30 paź 2019

Kasiolaaa napisał(a)
Dorka dobrze pisze ja tez tak mysle nikt normalny by nie kradl komus kwiatow idz na pobliski cmentarz moze u kogos grob juz ukwiecony albo ktos sobie miotelke zrobil wiesz jak to na wsiach ludzie pomyslowi bywają

Normalny na pewno nie, tylko patol...
Właśnie może do jakiejś wiązanki ktoś ukradł...masakra...

Masz rację,ludzie na wsi są bardzo pomysłowi....np. nasz proboszcz zastanawia się nad monitoringiem na cmentarzu,bo jacyś idioci pod cmentarz zwożą śmieci typu....budowlane,albo ostatnio stary kibel.....to wszystko co się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie.....
Wiolka5_7 14:34, 30 paź 2019

effka napisał(a)

Nie chciałam tego pisać ale podejrzewałam własnie że sąsiedzi bliscy bądź dalsi to jakaś patola...

Ostatnio się użeramy z sąsiadem,który zaczął chlać i szlaja się po sąsiadach....nawet eM go nie chciał ostatnio wpuścić na posesję,więc może na złość....