anpi
23:58, 16 paź 2025
Jestem, jestem! Dzięki za pamięć!
Faktycznie zaniedbałam swój wątek. Ale prawdą jest, że w tym sezonie zrobiłam więcej zdjęć w cudzych ogrodach niż w swoim!
I tych też jeszcze nie zdążyłam powstawiać tu na Ogrodowisku. Ten sezon był obfity w spotkania i naoglądałam się tak pięknych i dużych ogrodów, że mój jakoś zmalał w moich oczach i jakoś straciłam chęć fotografowania go
Z września mam tylko kilka fotek. A w październiku jeszcze nie robiłam. Ale obiecuję, że zrobię
Dla poprawienia samopoczucia ogrodowego oczywiście wzięłam się za tworzenie nowej rabatki zainspirowanej wyjazdami
( mam jakąś fotkę telefonem) Kilka niewielkich korekt też wprowadziłam w starych rabatach. Ale właściwe efekty będą widoczne w przyszłym sezonie
Największą radość w tym sezonie miałam ze spotkań z koleżankami Ogrodowiskowymi i niesamowite wrażenia z oglądania ich ogrodów!
Dziękuję, za wszystkie zaproszenia i gościnę!
Mam też ogromną wdzięczność za pojawienie się na mojej drodze dziewczyn z naszej obecnej grupy lubelskiej( lubelsko- zamojsko- chełmskiej!
)Za ich energię, radość i dobry humor oraz wsparcie na różnych płaszczyznach, nie tylko ogrodowych!
Koniec gadania, bo znów północ mnie zastała
To kilka wrześniowych fot.

Dla poprawienia samopoczucia ogrodowego oczywiście wzięłam się za tworzenie nowej rabatki zainspirowanej wyjazdami

Największą radość w tym sezonie miałam ze spotkań z koleżankami Ogrodowiskowymi i niesamowite wrażenia z oglądania ich ogrodów!

Koniec gadania, bo znów północ mnie zastała

To kilka wrześniowych fot.