Tak o tarasie myślałam, ale nie miałam na myśli wojskowej kuchni polowej tylko taką śliczną klimatyczną bardzo mi się zatem na tarasie podoba
A widzisz czyli różne kąciki są Pokoje nie muszą być zamknięte by takimi się stały. Czasem jedna roślina oddzielająca stwarza takie wrażenie i to wystarczy Ogród ma dawać radość przede wszystkim Tobie i Twoim bliskim bo dla Was jest tworzony. Ja się tylko połapać nie mogłam do końca co gdzie i miałam obawę, ze przechodzę przez drzwiczki w murku na placyk ze stołem. Uwielbiam u Ciebie ten kącik przy murku......ale chyba dlatego, że on najbliższy mojego ulubionego stylu i wszystkie starocie łapią mnie za serducho Ale Ty wiesz o tym
Masz masę kolorowej jesieni jeszcze w ogrodzie Moje klony już bez liści praktycznie po wiatrach. Bardzo ładny stroik i czy wiązanka
Ja duchem ciągle jestem z Wami i na krótkie chwilki ciągle wpadam zobaczyć co tu się na Ogrodowisku dzieje ,ale z dłuższym posiedzeniem to już gorzej...praca, praca...domowe obowiązki,itd...ale to znacie ...!?