Moje życzenia świąteczne dla wszystkich tutaj
A tutaj dla Was fotka czubeczka mojego własnego świerka,który stał się choineczką w domu jak się okazało ponad 3 metrowąwięc musieliśmy ściąć czubek czubkowi by zmieściła się w kącie pokoju a nie na środku( gdzie jest wyżej)
Strojona przez męską cześć rodziny więc tradycyjnie kolorowa tak jak lubią
Moja wersja oczywiście byłaby biała,ale na takim kolosie mój biały zestaw ozdób pewnie by się zgubił
Na komodzie zaś...taka dekoracja...po mojemu
Fajnie go wkomponowałaś.
A ja dziękuję za twoje prezenciki.
Twój skrzat natomiast siedzi u mnie na parapecie i z innymi kompanami pozdrawiają świątecznie życząc całej rodzinie spokojnych , pełnych miłości świąt Bożego Narodzenia
Witam poświątecznie kilkoma migawkami, z dekoracji świątecznych które w tym roku są niezłą przykrywką dla wielu przykrych incydentów,przed- i śród świątecznych z którymi dane nam było się zmierzyć.Trochę nerwów w pracy,sterta popsutych sprzętów (które akurat przed świętami postanowiły odmówić posłuszeństwa )i ograniczony czas na przygotowania.A wirusy chorobowe okroiły rodzinne spotkania, w których i tak w tym roku brakuje już na zawsze kolejnej kochanej osoby. W konsekwencji niedospanie i ogólne przemęczenie...Ale cóż ,życie nie składa się z samych przyjemności i trzeba się cieszyć mimo...,przecież te święta maja nam przypominać że życie tutaj to tylko droga...Także było pięknie... i radowaliśmy się tym czym można było... i dobrze, że są w rodzinie małe rozbrajające dzieci
Aniu ,byłam ,widziałam ,dziękuję
Teraz jeszcze tylko Sylwester i zaczynamy odliczanie do wiosnyChoć na dworze to już się robi wiosennie,ani śladu po śniegu.Trochę przyprószył Wigilię i tyle.
Zabrakło w niej pierniczkowych choinek ,które planowałam,ale zbrakło czasu
Pierniczki w tym roku bez lukru
Trzykrotka doniczkowa też załapała się na świąteczne ujęcia