Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

anpi 11:38, 18 mar 2019

Kupiłam też taką seledynową kostrzewę do rozmnożenia:

I rojniczki
anpi 11:40, 18 mar 2019

koliber 11:42, 18 mar 2019

Aniu, przepiękne kompozycje z nowymi nabytkami stworzyłaś Donica ewidentnie im służy jako uzupełnienie ich urody
anpi 11:53, 18 mar 2019

Dziewczynom bardzo dziękuję za kwitnące i nie...niespodzianki!Buziam
anpi 11:54, 18 mar 2019

basia3012 napisał(a)
Aniu, obejrzałam tęczę. Czy to po burzy? Pięękna jest.

Basiu burzy na szczęście nie było ,ale solidny deszczyk i słoneczko
anpi 12:19, 18 mar 2019

Agania napisał(a)
Wiosenne tęsknoty nas połączyły Piękna ta niedziela, żeby wszystkie
były dla nas tak energetyczne. Fajnie, że mogłyśmy się osobiście poznać...jesteś przesympatyczną i ciepłą osóbką...kwiatuszkiem ogrodowiskowym....Aniu dziękuję za nasionka i pyszne ciacho..oby udało nam się jeszcze nie raz spotkać...uwielbiam nasze pogaduchy bez końca

Aganiu niezmiernie się cieszę że mogłyśmy się poznać ,ale czuje niedosyt tych pogaduszek ...sporo nowych osób, taki chaos... i chciałoby się z każdym słówko i zobaczyć wszystko i zdjęcie zrobić i coś kupić...Ale może jeszcze będą okazje...spokojniej! Choć nie wiem czy czy da się spokojniej bo we wszystkich,którzy byli tyle emocji ,zapału,radości.A ile wspólnych tematów...
Miło mi strasznie ,że tak mnie odbierasz jak piszesz Ja odniosłam takie samo wrażenie w kontakcie z Tobą.Dodatkowo wyczułam u Ciebie większy spokój i opanowanie.Ja jakoś nie mogłam ogarnąć wszystkiego na spokojnie, chciałam być wszędzie jednocześnie...I w konsekwencji wszystko po łebkach...dobrze że dziewczyny robiły dużo zdjęć to chociaż niektóre stoiska pooglądałam szczegółowiej
anpi 12:25, 18 mar 2019

vita napisał(a)

Mam podobny problem z rozrastaniem się kęp przebiśniegów, o śnieżycach już nie wspominając. Doczytałam ostatnio, że lubią zasadowo, może to jest i u Ciebie problem. Warto nasadzić duże ilości do wiosennej radości

Dzięki za info w moim wątku Zaglądałam na relację z Jasionki, miałyście fajny wypad.

U mnie właśnie jest zasadowa ziemia...więc chyba nie w tym problem .Sporo roślin też dosadzałam i mogłam też uszkodzić cebulki niewidocznych już przebiśniegów ,bo u mnie jest wszystko na ścisk
A śnieżyc nie znałam,ale piękne
anpi 12:30, 18 mar 2019

koliber napisał(a)
Aniu, przepiękne kompozycje z nowymi nabytkami stworzyłaś Donica ewidentnie im służy jako uzupełnienie ich urody

Kolberku , to chwilowa kompozycja ,ale faktycznie zgrało się to wszystko
A u Ciebie podziwiam konsekwencję w postanowieniu...choć i ja ogrodowe zachcianki trzymałam na wodzy...bo poszłabym z torbami...dosłownie i w przenośni
sylwia_slomc... 12:45, 18 mar 2019

Super się zestawienie zrobiło w donicyPasuje, ale też daję od razu w grunt
koliber 12:47, 18 mar 2019

Muszę się na razie stopować z nieprzemyślanymi zakupami, ponieważ czeka mnie w tym roku obsadzanie nowych rabat, a przynajmniej stworzenie im jako takiego szkieletu Więc sama rozumiesz - kasa na co innego jest przeznaczona