Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

anpi 21:15, 17 mar 2019

Agatkonie masz pojęcia jak ja się cieszę że mogłuśmy się poznać.Oczywiście za mało czasu by że wszystkimi pogadać z osobna ,ale i tak mega fajnie tak pogadać o wspólnych zamiłowaniach i dylematach ogrodowych.Kto nas tak zrozumie ,jak my się na wzajem
Twój wątek muszę "przysiąść " i dokładnie prześledzić,bo zaglądałam wielokrotnie po obrazkach ale nie pamiętam czy pisałam,ale to z braku czasu.A też zauważyłam podobne gusta
O malowaniu odpiszę później ,bo jedziemy i tel.strasznie źle...,dam Ci znać
Uściski
anabuko1 21:31, 17 mar 2019

anpi napisał(a)
Przesyłam kawałek dzisiejszej tęczy,a właściwie już wczorajszej,życząc pogodnej soboty( niestety zdjęcie nie najlepsze-telefonem)

Pięknie uchwyciłaś tą tęczę.Ja ją wówczas widziałam w Lublinie
Dzisiaj wietrzyłam sowy
basia3012 23:36, 17 mar 2019

Aniu, obejrzałam tęczę. Czy to po burzy? Pięękna jest.
anpi 23:57, 17 mar 2019

Dziś piękny, słoneczny i pełen dla mnie wrażeń dzień
Targi w Jasionce były miłą odskocznią od codziennościSuper energetyczne spotkanie ogrodowiskowe-bardzo liczne! Dzięki wszystkim za radosne chwile i niespodzianki!!!
Przy okazji niewielkie zakupy ...no jak się oprzeć ciemiernikom?
Dłuższa relacja tu Targi w Jasionce

anabuko1 08:35, 18 mar 2019

Fajne zdjęcia z targów.
I spotkanie, fajnie wam
I nowe zakupy, to ciemiernik, i co jeszcze kupiłaś ??
sierotka 09:29, 18 mar 2019

Aniu Twoja buzia mówi wsxystko i uczestników tez udane super spotkanie
I znów piękne zakupy ufffff
Fajnie,ze wszyscy wrócili bezpieczni i zadowoleni
Ślę tym wszystkim pozdrowienia
vita 09:38, 18 mar 2019

anpi napisał(a)

Przebiśniegi w takich kępkach robią wrażenie,nakopałam u teściowej,u niej rosną jak na drożdżach .Moje kępki zamiast się rozrosnąć to zmalały,chyba trochę wcięły nornice...albo wyschły przez te ich tunele.W tamtym roku pozbyłam się nornic,mam nadzieję że na dłużej,bo już po zlikwidowaniu tuneli ,nowych nie byłoposadzę więc przebiśniegi też od nowa.

Mam podobny problem z rozrastaniem się kęp przebiśniegów, o śnieżycach już nie wspominając. Doczytałam ostatnio, że lubią zasadowo, może to jest i u Ciebie problem. Warto nasadzić duże ilości do wiosennej radości

Dzięki za info w moim wątku Zaglądałam na relację z Jasionki, miałyście fajny wypad.

Agania 10:34, 18 mar 2019

Wiosenne tęsknoty nas połączyły Piękna ta niedziela, żeby wszystkie
były dla nas tak energetyczne. Fajnie, że mogłyśmy się osobiście poznać...jesteś przesympatyczną i ciepłą osóbką...kwiatuszkiem ogrodowiskowym....Aniu dziękuję za nasionka i pyszne ciacho..oby udało nam się jeszcze nie raz spotkać...uwielbiam nasze pogaduchy bez końca
anpi 11:30, 18 mar 2019

anabuko1 napisał(a)
Fajne zdjęcia z targów.
I spotkanie, fajnie wam
I nowe zakupy, to ciemiernik, i co jeszcze kupiłaś ??

Aniu było mega miło!Takie cieplutkie spotkanko ,jakbyśmy się wszyscy znali od lat Nawet szkoda było czasu na te zakupy.Ale ciemiernikom nie odpuściłam mimo że sadzonki niewielkie za tą cenę ,wg mnie.W Lublinie były większe i tańsze.Tu tylko te cuchnące były ogromniasteAle ja nastawiłam się na te kolorowe
Zrobiłam im w domu na szybko roboczą sesję dla was w mojej donicy(jeszcze z metkami)Ale one pójdą raczej od razu do gruntu.

anpi 11:34, 18 mar 2019

Zdjęcia w pomieszczeniu ,przy sztucznym świetle...ale cóż ...wczoraj wróciłam późno, a dziś czasu brak...