Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

sierotka 06:36, 20 mar 2019

Super Aniu ze wyjazd się udał faktycznie zestaw w donicach rewelacja kolorystycznie .Chyba kiedyś pokusę się o zrobienie takich donic
agata19762 07:50, 20 mar 2019

Aniu szczerze trochę byłam rozczarowana cenami nie żałuję kasy na ogród, ale miałam wrażenie , że ceny chore były. Pytałam o azalie japońskie. 34 zł...u mnie w szkółkach takie same 12 do 15 zł. Serio...wiele innych roślin też tak.

Ale samo spotkanie to super sprawa

Zainspirowałaś mnie tymi donicami
koliber 08:34, 20 mar 2019

Niestety, na targach tak już jest z cenami Dlatego ja nigdy nie nastawiam się na zakupy, tylko na zwiedzanie no i w przypadku tak wspaniałych spotkań, na wspólne przesiadywanie

Pozdrawiam Was dziewczyny gorąco
anpi 09:16, 20 mar 2019

Też pytałam o azalie...a u mnie bywają nawet po 10, więc odpuściłam.Ale cebule lilii,kupiłam po 2 -3 zł.

Gosiu płot malowany był impregnatem do drewna i akrylową białą farbą nadającą się na zewnątrz.Szukam strony gdzie pisałam dokładniej ,ale sama u siebie nie mogę znaleźć Kupowaliśmy po trochu i najtańszą niestety,nawet różne ,bo eM dokupywał,jak zbrakło i poprostu jaka była w najbliższym sklepie.A jak pytam jakie były to nie pamięta.Wiem ,że Jedynkę chyba między innymi.Mam nadzieję teraz pomalować całość płotu jednakową farbą i też zastanawiam się jaką wybrać .
basia3012 17:14, 20 mar 2019

Aniu, donice obsadziłaś na próbę, ale i tak wyszło super.
anabuko1 20:16, 22 mar 2019

Hej Aniu zaglądam i pytam jak tam twoja wiosna?
Coś działasz ogrodowo ?
abiko 21:40, 22 mar 2019

Ania wszystko posadziłyście już a ja jutro Tzn. od Ciebie już w ziemi, tylko kalina została

Super, że Cię poznałam Fajne babki jesteście..
Ja bez fotek, bo zapomniałąm aparatu.

A Ty tej donicy to sama przypadkiem nie robiłaś, bo coś mi się jakoś tak kojarzy.
anpi 09:47, 23 mar 2019

sierotka napisał(a)
Super Aniu ze wyjazd się udał faktycznie zestaw w donicach rewelacja kolorystycznie .Chyba kiedyś pokusę się o zrobienie takich donic

Ciemierniki już w gruncieA donice czekają na rozkwit tulipanów.
anpi 09:50, 23 mar 2019

basia3012 napisał(a)
Aniu, donice obsadziłaś na próbę, ale i tak wyszło super.

DziekujęTeż mi się ta kompozycja spodobała.Ale była chwilowa.
anpi 09:54, 23 mar 2019

anabuko1 napisał(a)
Hej Aniu zaglądam i pytam jak tam twoja wiosna?
Coś działasz ogrodowo ?

Wiosna się panoszy na całego ,a ja nie mogę nadążyć z pracami w ogrodzie. Sciółkuje rabaty podłożem popieczarkowym.Muszę zrobić rekultywacje trawnika,pomalować domek narzędziowy i chce jeszcze pomalować płot puki róże go nie zarosły.Ale to już nie dziś. Musze przygotować warzywniak,pod wysiewy. CZek mnie jeszcze zmiana rabaty pod grillem i korekta tej z pawiami.I wiele innych rzeczy ...porozstawiać ozdóbki ,ale to jak ogarnę do końca rabaty.Odkryłam opuchlaki w żurawkowym koleTrzeba zrobić oprysk...Nie wiem za co się pierwsze wziąć...ale zaraz lecę działać.Słoneczko,ale powietrze mroźne ,był rano przymrozek -2.