Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

sierotka 12:21, 13 mar 2018

anpi napisał(a)
Agato i Aurelio to iście pałacowe kraty...- gdzie ja je teraz biedna postawię?kupiłam też wprawdzie QUEEN ELIZABETH,ale to rabatówka więc po co jej kratka?...hahaha...
...pierwsza potrzeba...a teraz problem...

Hej Aniu jutro robię objazd B l i innych pewnie tych cudnoscì juz nie ma bo w gazetce ich przejrzałam teraz nie ma, może w Jysku?
anabuko1 19:11, 14 mar 2018

Na pewno ten twój aniołek będzie szczęśliwy nie tyko zadowolony z takiej pięknej kuchni. Teraz herbatki będą co kilka minut. Chyba ,ze jakieś dania dojdą .
Kratki fajniusie. Ja o nich myślałam, ale zrezygnowałam no nie wiedziałam do czego bo gdzie je postawilabym .
A teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam ,czy nie.
bogumila 19:20, 14 mar 2018

anpi napisał(a)
Pochwalę się jeszcze Wam moimi ostatnimi ogrodowymi zakupami.A to wszystko przez Was
I nie myślcie,że to z zazdrości...że Wy już takie macie!...no po prostu to są rzeczy pierwszej potrzeby ...

I jeszcze dla mojej małej pomocnicy :

Widzę,że kratki mamy podobne {z tego samego źródła}.Pozdrawiam.
sierotka 19:38, 14 mar 2018

Ja tez je mam ale uwaga są takie delikatne że z tych 2 co są po bokach na zdjeciu 1 odkleił się ten element na gorze ten czubek w sklepie jak oglądałam .
patrycja 20:36, 14 mar 2018

Rękawiczki bardzo gustowne

Co to za różyczka?
anpi 22:28, 14 mar 2018

bogumila napisał(a)

Widzę,że kratki mamy podobne {z tego samego źródła}.Pozdrawiam.

Tyle nakupiłaś, że płotek można zrobić,ciekawe jak je wykorzystasz? W wolniejszym czasie pospaceruję po Twoim ogrodzie ,fajnie że do mnie wpadłaś,to mam okazję poznać nowy ogród ,wcześniej jakoś na Twój nie trafiłam.
anpi 22:48, 14 mar 2018

patrycja napisał(a)
Rękawiczki bardzo gustowne

Co to za różyczka?

Rękawiczki- nie dość, że wzór na czasie to jakie praktyczne- na czarnym tak brudu nie widać
A różyczka to QUEEN ELIZABETH.
anpi 01:06, 15 mar 2018

Jeszcze jesienią plan na ten sezon był taki,że zmodyfikuję rabatki w koło murka i spełnię marzenie o białej altance z różowymi różami szałwią i przetacznikiem.O reszcie marzeń bałam się marzyćTeraz okazuje się, że jednak warto je czasem głośniej wypowiedzieć...i spełniają się szybciej niż można się tego spodziewać ...
W związku z Tym muszę szerzej pomyśleć nad zmianą tych rabat i coś zaplanować całościowo. Czyli gdzie altanka i jaki kształt rabat wokół niej, gdzie stałe miejsce na stół,i ogólnie jak z tym wszystkim połączyć rabaty, żeby było tajemniczo, romantycznie i ślicznie Myślałam że jak stopi się śnieg spoglądając na ogród coś sensownego wymyślę ,lub ewent. pomierzę i rozrysuję na papierze.A tu chodzę już tydzień po ogrodzie i nic ...nie przychodzi mi sensownego do głowy. Zastanawiam się czy poprosić Was o pomoc teraz, gdy już wiosna u progu i wszyscy aby tylko ciepełko to wyruszymy w ogrody.Czy da radę jeszcze teraz jakaś burza mózgów?Mam wstępnie pomierzone i rozrysowane co jest i nie może zmienić swojego miejsca.Na pewno łatwiej zaplanować od nowa,ale mój ogród nie musi być" pod linijkę"...chcę tylko uspójnić te wszystkie marzenia ogrodowe -które nie są w jednym stylu.Jak komuś się nudzi to niech się odezwie...Czy może powinnam założyć wątek w projektowaniu?
W innym wypadku czekam na cieplejsze słoneczko może mnie oświeci...i sama coś wymyślę jak połączyć moje pomysły...
Milka 06:47, 15 mar 2018

Fenomenalna ta kuchenka, szczerze podziwiam
sierotka 08:06, 15 mar 2018

anpi napisał(a)
Jeszcze jesienią plan na ten sezon był taki,że zmodyfikuję rabatki w koło murka i spełnię marzenie o białej altance z różowymi różami szałwią i przetacznikiem.O reszcie marzeń bałam się marzyćTeraz okazuje się, że jednak warto je czasem głośniej wypowiedzieć...i spełniają się szybciej niż można się tego spodziewać ...
W związku z Tym muszę szerzej pomyśleć nad zmianą tych rabat i coś zaplanować całościowo. Czyli gdzie altanka i jaki kształt rabat wokół niej, gdzie stałe miejsce na stół,i ogólnie jak z tym wszystkim połączyć rabaty, żeby było tajemniczo, romantycznie i ślicznie Myślałam że jak stopi się śnieg spoglądając na ogród coś sensownego wymyślę ,lub ewent. pomierzę i rozrysuję na papierze.A tu chodzę już tydzień po ogrodzie i nic ...nie przychodzi mi sensownego do głowy. Zastanawiam się czy poprosić Was o pomoc teraz, gdy już wiosna u progu i wszyscy aby tylko ciepełko to wyruszymy w ogrody.Czy da radę jeszcze teraz jakaś burza mózgów?Mam wstępnie pomierzone i rozrysowane co jest i nie może zmienić swojego miejsca.Na pewno łatwiej zaplanować od nowa,ale mój ogród nie musi być" pod linijkę"...chcę tylko uspójnić te wszystkie marzenia ogrodowe -które nie są w jednym stylu.Jak komuś się nudzi to niech się odezwie...Czy może powinnam założyć wątek w projektowaniu?
W innym wypadku czekam na cieplejsze słoneczko może mnie oświeci...i sama coś wymyślę jak połączyć moje pomysły...

Czyli nie tylko początkujący jak ja dokonują zmian