Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

Dorota123 16:49, 13 gru 2019

anpi napisał(a)
Dorotko,ta donica w której jest ułożona dekoracja jest z takiego pomarańczowego plastiku. Pomalowałam ją farbą w sprayu.Tą fajną farbę imitującą beton kupiłam kiedyś w Biedrze
Ja kiedyś w lecie kupiłam farbę w sprayu imitującą rdzę. Niedawno malowałam nią talerzyk i efekt mnie mile zaskoczył. Co do Twojej donicy (kielicha) miałam dobre oko, też się zastanawiałam nad czymś takim tylko nie mam przekonania co do trwałości takiego malowania. Dawno temu malowałam donicę plastikową farbą i mi oblazła. Nie pamiętam, czy była to emalia, czy akryl.
anabuko1 19:06, 13 gru 2019

anpi napisał(a)

Aniu świetnie ci wyszła dekoracja.I te koła.Wszystko z sobą idealnie zgrane.Suuper Aniu Zdolne łapki
anpi 22:06, 13 gru 2019

Urszulla napisał(a)
Fajnie zgrały się te kule w stylowych donicach. Kompozycja do tego też się wpasowała, te czerwone dodatki są super. Podziwiam, u mnie nie ma nic, może przed samymi świętami podziałam.

Ula, to na razie u mnie jedyny krok dekoracyjny, nic więcej jeszcze prócz zakupów się nie dzieje.A w jutrzejszy wolny dzień nie wiem w co mam najpierw ręce włożyć i pewnie znów nie zrobię połowy tego co zaplanowałam.
Ale z kompozycji jestem zadowolona i materiały przygotowane na następne więc może jakoś się zmobilizuję.
anpi 22:07, 13 gru 2019

Milka napisał(a)
Cudeńka tworzysz

Milusio...!!!
anpi 22:09, 13 gru 2019

sierotka napisał(a)

Aniu dokładnie tak b dziękuję

Bardzo proszę I coś znalazłaś dla siebie?
anpi 22:46, 13 gru 2019

basia3012 napisał(a)

Oj Aniu, Aniu, tą donicą to już mnie całkowicie dobiłaś. Jest cudna. Zrobiłaś ją na 100% beton. A przy tych Twoich drzwiach wygląda to bajkowo. Dziewczyno, Ty albo już masz albo możesz śmiało takie szkoleniowe filmiki nagrywać jak tamten. Cuda tworzysz, cuda. U Ciebie święta to chyba magia. Pa. Idę i ja spać.Tylko jak, po oglądaniu tych Twoich piękności.

Basiu ,dzięki za tyle miłych słów,aż się rumienię Dla Ciebie trochę mojej świątecznej magii z tamtego roku Może w tym uda się też coś wyczarować w ostatniej chwili Jeszcze nawet nie mam pierniczków...
anpi 23:03, 13 gru 2019

Agania napisał(a)

OOO to mikołaj bardzo Cię kocha...nie ma to jak nowy nimi aparacik
Tamborki super wykorzystalaś, wiesz mam takie gałki a dekoracja mega mi się spodobała to sobie też taką wykonam....super, że podzieliłaś się z nami pomysłem..a z tą donicą to robisz sobie z nas jajca
buziak

Mikołaj do pozazdroszczenia...
A takie dekoracje można też wykonać w zwyklejszych donicach i bez tych kółek. Ale one niewątpliwie nadają charakteru!!! Z tych ogrodowych suszków i zieleniny można wykombinować cuda,tylko trzeba trochę czasu Sama korzystam z cudzych pomysłów to chętnie się tez podzielę A donica fajnie udaje betonową Ale marzą mi się dwie jednakowe i takie wyższe np. takie z przedostatnich zdjęć na stronie. Buziaki
anpi 23:13, 13 gru 2019

Gardenarium napisał(a)
Niesamowita dekoracja...czarna i ta donica ..wygląda bardzo szlachetnie

Danusiu, piękny ąwatarek!
Dzięki za docenienie moich starań Jak fajnie, że jest od kogo czerpać inspiracje, a czasami nawet trochę zmałpować I na tym forum rozprzestrzeniać to piękno dalej
U Ciebie bardziej pasowałyby takie dekoracje. Masz odpowiedni angielski klimat...A kule widziałam też wykonane z metalowych obręczy
anpi 23:21, 13 gru 2019

Dorota123 napisał(a)
Ja kiedyś w lecie kupiłam farbę w sprayu imitującą rdzę. Niedawno malowałam nią talerzyk i efekt mnie mile zaskoczył. Co do Twojej donicy (kielicha) miałam dobre oko, też się zastanawiałam nad czymś takim tylko nie mam przekonania co do trwałości takiego malowania. Dawno temu malowałam donicę plastikową farbą i mi oblazła. Nie pamiętam, czy była to emalia, czy akryl.

Masz rację Dorotko z trwałością tego malowania,ale drugi sezon jeszcze w miarę wygląda,na zimę zabierałam na taras.Dobrze podejrzewałaś falsyfikat
anpi 23:26, 13 gru 2019

anabuko1 napisał(a)

Aniu świetnie ci wyszła dekoracja.I te koła.Wszystko z sobą idealnie zgrane.Suuper Aniu Zdolne łapki

Czyli w podróbach jestem dobra!? Szkoda że sama nie wpadam na takie pomysły.
Widziałam Twojego namalowanego anioła...to się nazywają zdolne łapki!