Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

anpi 11:48, 04 maj 2025

Alija napisał(a)
Aniu, piękne niebieskości, biele i różowości w ogrodzie, bukiet i bukieciki wspaniałe. Masz po prostu talent, nie zawsze chęci
i trochę wiedzy wystarczą, trzeba mieć tę iskierkę.

Dziękuję Alicjo! No tak, trzeba mieć taki" syndrom niespokojnych rąk", które ciągle potrzebują coś dłubać
1 MAJA oczyściłam kercherwm i pomalowałam betonowe mebelki, były już bardzo zazieleniałe,

Malowałam rozcieńczoną farbą fasadową. Trochę przecierałam na mokro. Blaty przetrę trochę chyba papierem ściernym.
anpi 13:31, 04 maj 2025

Kordina napisał(a)

Aniu, jak bliskie jest mi to co napisałaś tak chciałabym zobaczyć jakieś Twoje mebelki przed i po. Czy to możliwe? Mogę przesłać adres mailowy, może się zainspirujemy nawzajem?

Kilka przeróbek pokazywał na swoim wątku, np na stronie 65 z 6 maja i może dalej.
Kierunki,a masz może WhatsApp, to łatwiej byłoby mi coś wysłać, jak możesz to napisz na priv. Też chętnie poogladałabym twoje mebelki prowansalskie Mogę wysłać Ci swój nr.tel.