Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

Margo2 23:20, 16 maj 2025

Eupraksja napisał(a)

Dziękuję Aniu, z tym podlewaniem to trudno mi wymierzyć, bo podobno łatwo przegniwają cebule? Ale spróbuję jeszcze raz według Twojego przepisu Sadziłam raczej gęsto, ale ponad połowa cebulek wypuściła tylko liście, nie zakwitła :/ Może słaby materiał, chociaż od jednego z największych chyba dystrybutorów. W każdym razie dałaś mi nadzieję i dowód, że nie ma co jeszcze skreślać tego pomysłu. A może jak będziesz obsadzać je znowu jesienią mogłabyś zrobić dokumentację fotograficzną i pokazać jak gęsto je sadzisz? Pozdrawiam ciepło

Podpinam się pod Ewę, z prośbą o jesienne szkolenie krok po kroku.
Też chcę taka lazanię.
Zakupy super
Alija 12:38, 17 maj 2025

Aniu, zakupy roślinne wspaniałe, od raz pomyślałam, że dawno nie byłam w szkółce, to zaraźliwe nawet przez patrzenie w laptopa. Kukliki szczególnie ostatnio za mną chodzą.
Zdjęcia ogrodniczych fotografek nie cytowałam, ale jest REWELACYJNE
basia3012 10:57, 18 maj 2025

Aniu, podziwiam wyczyszczenie mebelków. I zakupy również.
Zdjęcie dziewczyn przy rododendronach fajne, jakby się umówiły.
tulucy 22:30, 18 maj 2025

MagdaLenka napisał(a)

Dorotko, nie obawiaj się. Dasz radę, tylko pojedź jak największym autem, a najlepiej busem.

Przypomniało mi się, jak kiedyś z Mrokasią planowałyśmy naszą wizytę pierwszą w Skubiance. Że pojedziemy bez naszych emów, ale za to z przyczepką nie doszło do skutku, ale uśmiech nadal wywołuje.
ajka 23:44, 18 maj 2025

Basieksp napisał(a)

Ogrodowiskowe kobietki są nie do podrobienia Świetne zdjęcie

Haha, boskie Ja właśnie zastanawiam się nad wizytą w arboretum w Wojsławicach lub w Mosznie, to już chyba powoli czas na oglądanie rododendrów.