Muszę dla niego znaleźć miejsce! I oszustwo wykorzystam Gdzieś czytałam, że dziewczyny też wsadzają dwie hortensje w jeden dołek. Sprytne to A na jakim stanowisku mu najlepiej?
Witaj Basiu. U mnie podobne klimaty. Na termometrze -1, śnieg nie chce się topić. Posypałam nasionka w karmniku i zleciały się ptaszki, jak w największe mrozy. Taka pogoda za oknem nie nastraja optymistycznie. Czekam na ciepło. Porządki w ogrodzie rozpocznę po świętach, bo na razie za zimno u mnie.
Powojniki u Ciebie bezustannie podziwiam. Przepięknie kwitną cały sezon.
Ogród zimą ma swój urok, a że tak mało śniegu u nas ostatnimi laty, zupełnie mi on nie przeszkadza. Chętnie oglądam takie widoki U mnie też opady, wygląda jakby styropian z nieba ktoś sypał
Mnie też ta pogoda średnio cieszy. Już myślałam o ociepleniu. Chciałabym coś pogrzebać w ogrodzie.: Ale to tylko takie moje chęci bo tydzień temu skręciłam kolano i boli mnie jeszcze. O pracy w ogrodzie na razie nie ma mowy.
Ale wg prognozy długoterminowej to po weekendzie będzie na plusie w dzień a w nocy lekko poniżej zera. Chociaż pospacerować będzie można.