Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Warzywa i poletko pod przyszły ogród na pożyczonej ziemi :)

Warzywa i poletko pod przyszły ogród na pożyczonej ziemi :)

popcorn 08:19, 23 lip 2018

Tak jest szefowo
popcorn 12:32, 23 lip 2018

Dostałam warunki przyłącza wody. Czekam jeszcze na gaz i prąd (w trakcie). Dziś musze zapłacić za projekt czekam jednak jeszcze na uzgodnienia pani architekt. I coś się będzie może kiedyś działo haha
AgataP 12:49, 23 lip 2018

popcorn napisał(a)
Dostałam warunki przyłącza wody. Czekam jeszcze na gaz i prąd (w trakcie). Dziś musze zapłacić za projekt czekam jednak jeszcze na uzgodnienia pani architekt. I coś się będzie może kiedyś działo haha

Super,
A jedno jest pewne - pieniądze będą wypływać wartkim strumieniem...
popcorn 13:09, 23 lip 2018

haha. No dokładnie Agatko. Jeszcze żeby napływały w tym tempie... heh

no ale 20h tygodniowo dodatkowej pracy i na waciki jest haha

buziaki!
popcorn 07:43, 24 lip 2018

Kupiłam "mój" projekt. Ale napisałam pismo do gminy z prośbą o jednoznaczne potwierdzenie że wiata dostawiona do budynku jest ok i brak "garażu w bry;e" nie bedzie problemem. Heh.
Czekam z tym zanim zlecę adaptację mojego projektu i doprojektowanie wiaty garażowej. Ewentualnie projekt mogę oddać do 30 dni lub wymienić na inny (jaki?)
szlag...
Krys 12:05, 24 lip 2018

popcorn napisał(a)
Kto ze mną jedzie? miejscowość Przykona koło Turku, północny zachód od Łodzi

[]

Karolina co bedziesz tam robiła w tej Przykonie to urlop?
popcorn 12:38, 24 lip 2018

Krysiu nie, co najwyżej weekend. Jak się wybiorę do Was w odwiedziny to skok tamże, forki, małe taplanko w jeziorku i powrót pod Łódź
urlop to ja mam kochana teraz pod koniec listopada dopiero heh

a chciałabyś się wybrać może? Kasia z Wawy też chętna

buziaki!
Krys 13:37, 24 lip 2018

popcorn napisał(a)
Krysiu nie, co najwyżej weekend. Jak się wybiorę do Was w odwiedziny to skok tamże, forki, małe taplanko w jeziorku i powrót pod Łódź
urlop to ja mam kochana teraz pod koniec listopada dopiero heh

a chciałabyś się wybrać może? Kasia z Wawy też chętna

buziaki!

mam niedoczas ,ale kiedy planujecie? plany mozna korygowac ,robota tez nie ucieknie a życie tak w związku z powyższym pytam kiedy? i wiesz,że u mnie masz pokój do dyspozycji zawsze
popcorn 13:48, 24 lip 2018

I wiesz że Ci oddam sypialnię w razie wycieczki na południe zapraszam, serio!

Nie wiem Krysiu, to luźny strzał, jak będę planować wyjazd w Wasze strony to może jakoś się uda. Myślałam o Skierniewicach w tym roku, ale pytanie czy pogoda będzie dobra na tyle żeby oglądać jezioro też

Na razie duuuużo pracy, plus wszyscy na urlopie, ledwo ogarniam, plus praca dodatkowa, plus załatwianie papierów na budowę (rozstrzelałabym tych wszystkich ludzi którzy mają czas...)

buziaki
Krys 14:14, 24 lip 2018

popcorn napisał(a)
I wiesz że Ci oddam sypialnię w razie wycieczki na południe zapraszam, serio!

Nie wiem Krysiu, to luźny strzał, jak będę planować wyjazd w Wasze strony to może jakoś się uda. Myślałam o Skierniewicach w tym roku, ale pytanie czy pogoda będzie dobra na tyle żeby oglądać jezioro też

Na razie duuuużo pracy, plus wszyscy na urlopie, ledwo ogarniam, plus praca dodatkowa, plus załatwianie papierów na budowę (rozstrzelałabym tych wszystkich ludzi którzy mają czas...)

buziaki
ok mam taki młyn w pracy a po pracy robota jak coś to mamy uzgodnione