Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Warzywa i poletko pod przyszły ogród na pożyczonej ziemi :)

Warzywa i poletko pod przyszły ogród na pożyczonej ziemi :)

Krys 21:10, 19 lip 2018

popcorn napisał(a)
Dostałam warunki zabudowy przeniesione na moje nazwisko czeka mnie jeszcze procedura wyłączenia działki z produkcji rolnej, ale to jakoś wraz z pozwoleniem na budowę jak już będę miała projekt. Klasa 3cia ziemi, więc może mi coś tam będzie rosło hehe

Pani projektant potwierdziła że wybrany projekt jest ok na moją działkę, sprawdzi jeszcze jutro w starostwie czy nie będą robić problemów jeśli warunki są na garaż wbudowany a będzie wiata.
Wczoraj dzwonił do mnie wykonawca przyłącza prądowego.
Dałam też ogłoszenie że pozbędę się drzew owocowych z działki. Zobaczymy może się dogadam z kimś kto je sobie wytnie

Generalnie coś się pomalutku dzieje

Karolina jutro Ci napiszę na prv o wyłączeniu to mój temat(mojego wydziału)
popcorn 21:33, 19 lip 2018

Fajnie że zaglądacie kobietki cieszę się bardzo

Nie jestem przekonana co do kominka. Miejsce na ognisko sobie zrobię w ogrodzie. Niech mi ktoś to wytnie i zabierze w cholerę i jeszcze stertę gruzu mam na działce, deweloper nie chciał słyszeć o wrzucaniu tego w fundamenty. Kolejne ogłoszenie że oddam. Heh byle ktoś to zabrał żebym nie musiała za to płacić.

Przyszły mi dziś zamówione kosodrzewiny pumilio i 10 serbów. Posadziłam w duże donice. Skończyły mi się doniczki i kolejne dwa worki ziemi. Raz w tygodniu dostawa i zawsze mało

Moje miejsce pracy hahaha
popcorn 09:11, 20 lip 2018

Kasiu, dzięki i pozdrawiam

Jola, musiałabym komuś zapłacić za wycięcie i pocięcie drzew, pewnie taniej mi wyjdzie zakup gotowego drewna jak będę miała gdzie wędzić o ile w ogóle będę miała takie miejsce to nie jest teraz priorytet, a suchego miejsca na składowanie drewna tam też nie ma, niczego nie ma

Mirka, super! podziwiam trzymam kciuki!

Jola, racja, ale jak pisałam wyżej - chyba nie bardzo...
popcorn 22:46, 22 lip 2018

Kto ze mną jedzie? miejscowość Przykona koło Turku, północny zachód od Łodzi

[]
Catalinasdiary 23:18, 22 lip 2018

Hahahaha a ja myślałam, że to Karaiby. Wczoraj tam byłam i nie zajechałam, ehh. Trzeba wrócić
popcorn 23:54, 22 lip 2018

trzeba! koniecznie! Polskie Malediwy haha
Kasya 06:17, 23 lip 2018

popcorn napisał(a)
Kto ze mną jedzie? miejscowość Przykona koło Turku, północny zachód od Łodzi

O tak to ja mogę jechać
Gardenarium 06:50, 23 lip 2018

Karola, z całą sympatią dla cię, czy możesz ograniczać się do własnych zdjęć? Proszę

Instagram Ogrodowiska
popcorn 08:03, 23 lip 2018

Kasia, to jedziemy
Danusiu, tak jest! Heh. Masz rację, tyle że wiesz jak to jest, żeby unaocznić sprawę jest trudno bez rysunku/zdjęcia. ale tak masz rację i będę się ograniczać . Buziaki!
Gardenarium 08:08, 23 lip 2018

Do obcych zdjęć można jedynie linkować, ale na tematy ogrodowe, a nie wszystkie inne możliwe.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies