Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Warzywa i poletko pod przyszły ogród na pożyczonej ziemi :)

Warzywa i poletko pod przyszły ogród na pożyczonej ziemi :)

popcorn 13:38, 18 lip 2018

Justynko haha

czarny nie bedzie, choć moze będzie grafitowy dach i okna, ale dom biały i ściany w domu białe.
Co do wykończenia to każdy robi jak uważa. Ja wiem czego chcę i chyba będzie ok. Ale do wykończenia długa droga. To Ekonomiczny 2 z antresolą. Ale dół jest taki sam jak mój i podoba mi się Rozmieszczenie i przestrzeń Dzięki Aga za link
awoya 14:17, 18 lip 2018

Nie chciałam nikogo urazić, ani kopiować. Chodziło mi jedynie o inspiracje, jak można urządzić podobne wnętrza. A czy wnętrza czarne, czy białe-to kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje. Ważne, aby lokatorom pasowało. Podobnie jest z ogrodami-niektóre bardzo mi się podobają, ale sama bym tak nie zaaranżowała swojego ogrodu. Sama wiem, że przy aranżacji wnętrz, czy ogrodu internetowe inspiracje bardzo pomagają. Nie miałoby sensu nawet to forum, ponieważ cała masa osób je odwiedza po inspiracje właśnie.... Ale jeśli chcesz mogę usunąć mój wpis. Pozdrawiam
popcorn 14:26, 18 lip 2018

Chyba żartujesz! Bardzo dziękuję! Cieszę się że pokazałaś, wnętrza to kwestia gustu przecież i każdy robi jak uważa.

A fajnie to zobaczyć bo widać bryłę domu i środek i wielkość pomieszczeń, która w ekonomicznym 2 jest podobna do mojego ekonomicznego 1a. Tylko ten ma antresolę. Więc bardzo się cieszę że napisałaś i dałaś link bo widzę ile tam jest miejsca i podoba mi się

Mam nadzieję że Cię nie uraziłam!

pozdrówka
k
awoya 14:30, 18 lip 2018

Ależ skąd Mam nadzieję, że pomogłam. Pozdrawiam Aga
popcorn 14:32, 18 lip 2018

Dokładnie tak fajnie to wygląda. Bryła i salon I łazienka ok wielkościowo

faaaajnie niech się coś dzieje wreszcie hehe
popcorn 15:14, 18 lip 2018

Tak sobie oglądam te projekty i ta realizacja to chyba ekonomiczny 1B
16:04, 18 lip 2018
awoya napisał(a)
Nie chciałam nikogo urazić, ani kopiować. Chodziło mi jedynie o inspiracje, jak można urządzić podobne wnętrza. A czy wnętrza czarne, czy białe-to kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje. Ważne, aby lokatorom pasowało. Podobnie jest z ogrodami-niektóre bardzo mi się podobają, ale sama bym tak nie zaaranżowała swojego ogrodu. Sama wiem, że przy aranżacji wnętrz, czy ogrodu internetowe inspiracje bardzo pomagają. Nie miałoby sensu nawet to forum, ponieważ cała masa osób je odwiedza po inspiracje właśnie.... Ale jeśli chcesz mogę usunąć mój wpis. Pozdrawiam

nie czuje sie urazona)

skomentowałam co widziałam (po obejrzeniu zdjęc ogladanie progromu uznałam za bezuyteczne) ....telewizja po prostu emituje to co akurat ma ....duzo by o tym pisać ....to dotyczy kazdego programu ...jedne bardziej z sensem i gustem ...a inne po prostu zapchaj dziury

a dodam jeszcze bo doczytałam co napisała Karolina .....i ma racje bo jak sie widzi umeblowane pomieszczenia z ludzmi to inaczej sie przesteń odbiera ....w tym zakresie ten filmik jest bardzo przydatny ....bo to jednak ten sam projekt i metraz
Krys 19:56, 18 lip 2018

popcorn napisał(a)
Sylwia - ehe

Ania, ten, o ile wszystko jest ok, plus wiata garażowa z przodu przy oknie tarasowym:

http://www.projektyzwizja.pl/projekty-domow/ekonomiczny-1a

Karolina bardzo fajny projekt i masz gotowy projektu salonu z kuchnia,ladnie zaprojektowany,kolory i kuchnia ładna powodzenia
popcorn 22:31, 18 lip 2018

Dzięki Krysiu
anna_t 08:04, 19 lip 2018

Mnie tylko zastanawia jak technicznie rozwiazany jest taki sufit pod sam dach bez widocznych jętek, ciekawe.
Karola powiedz na forum M zalecali czy raczej odradzali robienie rekuperacji?