Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Rench 12:15, 13 kwi 2021

Ale się cieszę, że ogrody będą otwarte. Mam nadzieję, że 8 maja uda mi się wstąpić i obejrzeć te cudowności

Lukrecja 12:17, 13 kwi 2021

Gardenarium napisał(a)
Druga fajna wiadomość:

Nowością jest to, że jesienią będzie publikacja naszego ogrodu w wersji jesiennej w amerykańskim magazynie Fall Gardens w Stanach Zjednoczonych. Obecnie jest artykuł w opracowaniu
o historii powstania ogrodu.

Zdjęcia są w prestiżowym Gapphotos i te właśnie będą w artykule.

https://www.gapphotos.com/featuredetails.asp?view=chapman-garden-fall-&featureref=4500

Wspaniałe wieści! Gratuluję Nie wątpię, że to jest dopiero początek prestiżowych publikacji, nagród i wyróżnień dla Waszego Dzieła. Życzę z całego serca
Magleska 13:06, 13 kwi 2021

Danusiu Wielkie Gratulacje
a zdjęcia -rewelacja

wybieram się na dni otwarte jeszcze tylko nie wiem w który wekend
Gardenarium 13:35, 13 kwi 2021

My też cieszymy się na spotkania z Wami. Jesteśmy zaszczepieni AZ i wszystko ok.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 13:36, 13 kwi 2021

Rench napisał(a)
Ale się cieszę, że ogrody będą otwarte. Mam nadzieję, że 8 maja uda mi się wstąpić i obejrzeć te cudowności

Wpadaj jak najczęściej. Co jakiś czas najlepiej jak się da

Instagram Ogrodowiska
beta 13:57, 13 kwi 2021

Ale świetne wieści

gratuluję Danusiu...to wielki sukces całej waszej ekipy
Basieksp 14:14, 13 kwi 2021

Gardenarium napisał(a)
Druga fajna wiadomość:

Nowością jest to, że jesienią będzie publikacja naszego ogrodu w wersji jesiennej w amerykańskim magazynie Fall Gardens w Stanach Zjednoczonych. Obecnie jest artykuł w opracowaniu
o historii powstania ogrodu.

Zdjęcia są w prestiżowym Gapphotos i te właśnie będą w artykule.

https://www.gapphotos.com/featuredetails.asp?view=chapman-garden-fall-&featureref=4500

Gratuluję zdjęcia cudne no nie wiem co napisać, bardzo ładne puszki z rojnikami mnie zachwyciły, prosty ale jaki fajny pomysł Pozdrawiam
sylwia_slomc... 14:55, 13 kwi 2021

Wielkie gratulacje w pełni zasłużyliście na takie bonusy od życia, to mega satysfakcja jest gdy wysiłek włożony w to co tworzymy jest tak doceniany
antracyt 15:00, 13 kwi 2021

Dopiero odczytałam informację o dniach otwartych muszę się nad terminem zastanowić - wybrać łany tulipanów czy coś późniejszego?
Ania111 15:39, 13 kwi 2021

Gardenarium napisał(a)
Z ogromną przyjemnością informujemy, że skończyliśmy urządzanie "kawiarenki" (nowe wyposażenie)
i otwieramy ogrody 24-25 kwietnia, chyba na tulipany, dopiero zaczynają kwitnąć. Na razie terminy są ustalone do lipca.

Cały czas pracujemy na jak najlepszy efekt, sadzimy drzewa, topiary, urządzamy nowe kąciki, ustawiamy rzeźby (także do sprzedaży).

Zapraszamy w takim razie już za niecałe dwa tygodnie. Będzie kolorowo i wiosennie.

https://www.ogrodowisko.pl/dni-otwarte

Jakie piękne te tulipanki
mam nadzieję ,że już obostrzeń nie będzie i można będzie te cudo na własne oczy zobaczyć